Teisipäev, märts 19, 2024

Monthly Archives: september 2016

Katrin Viirpalu võrdleb armastust vahtralehega

OHMYGOSSIP — Vaata, kuidas kirjeldab armastust Katrin Viirpalu, mida tähendab see Mihkel Kärmasele ja Anna Gavronskile ning kuidas väljendub armastus Astrid Kanneli silmis.

“Armastus on nagu vahtraleht, mis kevadel tärkab, kasvab roheliseks, suureks ja laperdab tuule käes. Hakkab värvi muutma, siis hetkeks kaob ja tuleb jälle ringiga tagasi,” arvas Katrin Viirpalu.

Tõnis Niinemetsa kehastuses püüab noor teadlane Tanel Põrk leida armastuse valemit ülehomme, 30. septembril kell 21.40, kui ETV ekraanile jõuab humoorikas telefilm “Teadlaste öö: Armastuse valem”.

Allikas: menu.err.ee
Loe kõiki OHMYGOSSIP´i seltskonnauudiseid SIIT

R2 "Igori ja Olegi" vahetavad välja värsked raadiohääled

OHMYGOSSIP — Raadio 2 hommikusaates ütles Gert Zavatski, et reede on tema ja Jakobi arvates päev, mis peaks lunastama möödunud nädala. “Reedeti on kuri oht kogu päev nägu tehes mööda saata,” ütles Zavatski ja lisas, et nende eesmärgiks koos Jakob Rosinaga on tõsta reede tööviljakust.

Nali ning huumor ei saa Zavatsi sõnul saates olema aga kõige olulisem faktor. “Samas me aga ei välista, et nali võib sealt välja tulla,” kinnitas ta.

Jakob Rosin on raadioeetrisse kippunud juba alates lapsepõlvest ja väiksena tegi ta kodus kassettide peale lausa oma raadiosaateid. Selle ammuse soovi ajel õpib Jakob praegu ülikoolis ajakirjandust. “Ajakirjanduse alal töötan praegu ka tehnoloogiaportaali Geenius.ee kaasautorina ning löön kaasa erinevates projektides ja ettevõtmistes, alates Eesti Pimedate Liidu ajakirja kirjutamisega ja lõpetades Arvamusfestivali kommunikatsioonimeeskonna liikmeks olemisega,” kinnitas ta.

Gert Zavatski on pikalt nautinud pereisa rolli, kuid nüüd on aeg raadiotööks küps. “Olen just poolteist aastat kestnud lapsehoolduspuhkuselt naasnud jutuhimuline pereisa. Et mu ettevõtjapõlv filmistuudios Smoked Sparrow üha tõsisemat hoiakut nõuab, siis on reedehommikune äratajatöö väga heaks tasakaalupommiks,” ütles ta.

Allikas: menu.err.ee
Loe kõiki OHMYGOSSIP´i seltskonnauudiseid SIIT

Liverpooli kolinud Klavani pere avab kohanemisraskuste tagamaid

OHMYGOSSIP — “Meie lugu keskendub suuresti sellele, millised raskused perel on,” paljastas Pihl Raadio 2 hommikuprogrammis. Ragnari abikaasa oli Pihli sõnul nädalate eest väga lähedal sellele, et kolida Eestisse ja Klavanist oleks saanud samasugune mees nagu Alex Manninger Liverpoolis, kes elab kaugsuhtes. “See on nii raske, et abikaasad mõtlevad, milleks seda kõike,” kirjeldas Pihl.

Pihl lükkas ümber ka tüüparvamuse, mis tuleb televisioonist ja filmidest, et jalgpallurite naiste elu on hästi glamuurne – käiakse kokteilipidudel, vaatate loožis mängu ja minnakse ööklubisse. “See ei vasta vähemalt Ragnari abikaasa puhul tõele. Tegemist on mõlema puhul eeskätt pereinimestega ja sellest glamuurist nemad suurt midagi ei teadnud,” ütles Pihl.

Pihl läks Eesti jalgpallurist lugu tegema teadmises, et Klavan on tuntud ning arvestas sellega, et iga kolmas inimene Liverpoolis on ta nime kuulnud. “Aga kohapeale minnes ma sain aru, et kõik on veel suurem. Tegemist on juba praegu staariga,” lausus Pihl, kes kohtus Liverpoolis veel kuulsate jalgpalluritega nagu Sadio Mané ja Loris Karius.

“Pealtnägija” on ETV eetris täna õhtul kell 20.05.

Allikas: menu.err.ee
Loe kõiki OHMYGOSSIP´i seltskonnauudiseid SIIT

Rock Cafe avab uue juhtkonnaga taas uksed

OHMYGOSSIP — Peoga tähistatakse 12. sünnipäeva ning uue hooaja algust. Laval on Singer Vinger, Super Hot Cosmos Blues Band ning paljud teised.

Rock Cafe avatakse samas asukohas uue juhtkonnaga. Kontsertklubi läbib värskenduskuuri, paigaldatakse uus helissüsteem, värskendatakse valgusparki ning klubi sisustust. Jätkub asjatundlik programm ning kvaliteetne teenindus.

Rock Cafe programmijuht Enar Essenson lubab, et sisu poolest järgitakse Rock Cafe väljakujunenud traditsioone, kuid tuuakse ka palju uusi ning põnevaid esinejaid. “Elu läheb edasi ning loodus tühja kohta ei salli – Rock Cafe on meile uus ja põnev väljakutse, kuid iga riigi pealinnas peab olema sellesarnane kontsertklubi,” väljendas Enar enesekindlust tuleviku suhtes.

Juba on Rock Cafe teatatud väga paljudest põnevatest kontserditest. Põnevaimad eesootavad üritused:
28. oktoobril Grind – Netsky Inglismaalt
18. novembril Metsatöllu kontsert
12. detsembril Amon Amarth Rootsist

 

ETV teeb otseülekande Eesti Rahva Muuseumi suurejoonelisest avamispeost

OHMYGOSSIP — Saatejuhtide Grete Lõbu ja Marko Reikopi vahendusel tuuakse vaatajateni õhtu parimad palad ning hoone põnevaimad sopid. Samuti saab põhjaliku ülevaate sellest, missugused eksponaadid kõnelevad Eesti rahva ajaloost.

Eesti Rahva Muuseumi avamine on lavastuslik ja suurejooneline pidu, mida on juba kaua ja põhjalikult ette valmistatud. Lavastuse teksti on kirjutanud Ivar Põllu ning selle toob teosena lavale Gerda Kordemets.

Kordemetsa sõnul koosneb näidend seitsmest pildist, mis kannavad samu märksõnu, mille järgi on rajatud ka Eesti Rahva Muuseumi püsiekspositsioon. “Need lood räägivad sellest, kuidas väike Eesti perekond muutuste tuules hakkama saab. Pildid on vaimukad, samas on seal ikkagi väike valu tagaplaanil. Samuti on neis väga selged lingid tänapäeva muredesse. Võib öelda, et kuigi 2000 aastat on mööda läinud, siis väga palju meie maailmakäsitluses ja mõtlemises muutunud ei olegi,” rääkis Kordemets.

Lavastuse tähtis element on ka 60 meetri pikkune ekraan, millel saab näha Sander Tuvikese loodud suurejoonelist videot. Lavastuses mängivad Helgi Sallo, Tõnis Mägi, Carmen Mikiver, Margus Prangel, Saara Kadak, Märt Koik ja Märten Männiste.

Suurejooneline teleülekanne Eesti Rahva Muuseumi avamispeost algab ETV ekraanil neljapäeval kell 18.20 ja lõppeb kell 23.10.

Ülekande režissöör on Marek Miil, stsenarist Kajar Kase ja produtsent Piret Priisaar.

Allikas: menu.err.ee
Loe kõiki OHMYGOSSIP´i seltskonnauudiseid SIIT