Reede, aprill 19, 2024

Monthly Archives: juuni 2016

Jaapanis avatakse nudistide restoran – ülekaalulistel sisenemine keelatud!

OHMYGOSSIP —  Jaapanis avatakse nudistidele mõeldud restoran kuhu saavad sisse vaid 18-60-aastased tätoveerimata ning saledad kliendid, vahendab Telegraph.

Jaapanis kavatsetakse juuli lõpus avada nudistidele mõeldud restoran The Amrita. Tegemist saab olema söökla stiilis litsentseeritud restoraniga, kus külalised saavad rahulikult süüa, ilma, et peaks mõtlema rihma lõdvemaks laskmise peale. Restoranis süüakse ihualati aga kõik ei pääse paraku uksest sisse.

Restorani ei ole lubatud alla 18-aastastel ning ka mitte üle 60-aastastel. Lisaks ei lasta üle ukse lävepaku inimesi, kelle ihu on tätoveeritud. Paljude jaoks on vimma tekitanud asjaolu, et ka kaalunumbri osas on piir paika pandud. Nimelt kõik, kes on oma kehakaalu suhtes 15 kilo ülekaalulised, ei pääse restorani einestama.

 

Loe lisaks:
Londonis avatakse suvel restoran, kus einestatakse ihualasti. Järjekorras juba 11 000 inimest
OHMYGOSSIP — Londonis on peagi avanemas restoran, kuhu on oodatud kliendid, kes soovivad ihualasti einestada. Juunis avatav The Bunyadin restoran on kahtlemata omanäoline, vahendab International Business Times.

 

Pisike lill, kullahelbed, läbipaistvus – need on märksõnad uuest huulepulgatrendist + FOTOD!

OHMYGOSSIP — Läbipaistvad, kullahelbeid ja väikeseid lilli sisaldavad huulepulgad on praegu väga moes. Meigi- ja eriti huulupulkade fännid on Kailijumei-nimelisse huulepulga brändi väga armunud, vahendab Cosmopolitan.

Lisaks lillelisele või kullahelveste sisule on huulepulgal veel üks eripära – see jätab huultele läikiva roosa tooni, mis temperatuuri muutudes muudab varjundit. Huulepulgad on niisutavad ja lõhnavad lavendli järgi. Kailijumei on Hiina bränd ning nende loodud huulepulkade järgi on väga suur nõudlus, mistõttu praegu on need laost otsa saanud. Huulepulkasid kavatsetakse juurde valmistada ja neid saab edaspidi tellida SIIT.

https://www.instagram.com/p/BHGTOOAjEwL/?taken-by=kailijumei

https://www.instagram.com/p/BG3eW7alTxd/

https://www.instagram.com/p/BGBSzGfma_i/?taken-by=kailijumei

https://www.instagram.com/p/BF0qZ4nma_E/?taken-by=kailijumei

https://www.instagram.com/p/BGhRiA5G7YM/

Avafoto: Instagram @ kailijumei

Loe lisaks:
Lopsakad, seksikad ja kaunid huuled koduste vahenditega!
Kes meist ei sooviks endale vahel Angelina Jolie lopsakaid huuli või tähtsaks ürituseks glamuurset punasuud? Selleks kõigeks pole vaja minna kohe ilukirurgi noa alla, ka lihtsate koduste vahenditega saab hakkama.

 

Riku Nieminen ostis uue auto ning jagas ühtlasi ka kurvameelse loo lapsepõlvest

OHMYGOSSIP — Soome näitleja Riku Nieminen postitas Facebooki foto, kus poseerib oma uue autoga. Foto kirjeldusse on ta kirjutanud üsna isikliku loo, kus kirjeldab nukravõitu lapsepõlve, vahendab Iltalehti.

“Öeldakse, et materiaalsus ei too õnne. Ma olen erineval arvamusel. Kui olin veel väike laps, mäletan, kuidas mu armas ema, kes kasvatas mind põhimõtteliselt üksi, arvutas iga kuu taskuarvutiga meie kahe inimese pere eelarvet kokku. Kas jagub ikka piisavalt raha üüri, toidu, bensu jaoks ja et saaksime nädalavahetusel käia sugulaste juures,” kirjutab Nieminen.

Peres oli rahaga kitsas ning kapid ei olnud alati toitu täis. “Pesud pesti ühis pesuruumis, nõud harjaga. Meil oli telekas ja VHS salvestaja, mis tähendas minu jaoks kõike. Need kokku olid mu jaoks unelm, unistustemaa – paik, kus kõik sai teoks, koht, kuhu kaduda, kust leida tähendus. Filmid, multikad, loodussaated – ma soovisin, et sealne vaadatu oleks reaalsus, tahtsin selles maailmas elada,” kirjutab Nieminen.

Nieminen´i ema kannustas poissi alati õppima, et ta saaks oma unistused täide viia. “Ma rääkisin sellest unistusest emale ja ta kannustas mind kohusetundlikult läbi käima põhikooli, keskkooli ja seejärel minema Teatrikõrgkooli ja vaatama, mis edasi saab: “Võib-olla siis pääsed sinna telerisse ja filmidesse,” ütles ema.”

Rahuvalvajana töötavat isa nägi poiss vaid kord nädalas. Umbes samal ajal ostis isa omale e-sarja universaal Mersu. “Isa oli mu jaoks superkangelane, mees, kes läheb konfliktipiirkonda tagama, et midagi halba ei juhtuks. Ja see auto oli teleka ning filmide kõrval hoopis teine asi, kui toit, varased ärkamised ja koolikiusamine. See oli hingeline ja materiaalne luksus, peatunud hetk isa ja poja vahel. Selle auto enesekindlus, võim ja stabiilne liikumine korvasid selle aja, kui olin isast lahus. Ebakindlus, kas me üldse oleme isa ja poeg kadusid alati sel hetkel, kui istusime seal autos,” kirjutab Riku.

Hingemineva teksti lõpus kirjutab mees, et on oma 26 eluaasta jooksul saavutanud hea karjääri näitlejana. Sellegipoolest arvutab ta kinnismõttena oma pere sissetulekud ja väljaminekud läbi. Nieminen sai lubada oma perele e-sarja universaal Mersu ning on selle üle õnnelik.

 

Loe lisaks:
Riku Nieminen esinemistest: Ei naudi Munamehena esinemist
MTV3-e kanalil jooksnud sari Putous kujunes paljude televaatajate lemmikuks ning sealseks võitjaks osutus andekas Riku Nieminen, kes esitas Munamehe rolli. Riku sai pärast saate lõppemist hulgaliselt pakkumisi, mis teda karjääriredelil ülespoole suunaks, kirjutab Metrolive.

Soomes Munamehena tuntuks saanud Riku Nieminen hakkab osalema tulevases politseisarjas
Soome näitleja Riku Nieminen sai enam tuntuks, kui ta osales meelelahutuslikus saates Putous ja esitles seal end Munamehena. Praegu on Munameest kehastav Riku tulevases uues politsei teemalises 12-osalises sarjas, millele on käsikirjutuse teinud Joona Tena ja Timo Varpio, kirjutab Metrolive.

 

Save

OTSUS ON LANGETATUD! Suurbritannia lahkub Euroopa Liidust!

OHMYGOSSIP – Britid lahkuvad eile toimunud referendumi tulemusena 51,89% poolthääle- ja 48,11% vastuhäälega Euroopa liidust, kus oldud 43 aastat, vahendas Briti meedia täna hommikul. Kuigi Londonis ja ja Šotimaal hääletati tugevalt jäämise poolt, jäi tulemus võrreldes teiste piirkondadega EL-is püsimiseks napiks. Kokku käis hääletamas 33,6 miljonit inimest, mis on 72,2 protsenti hääleõiguslikest kodanikest. EL lahkumise poolt hääletas seega 17 410 742 inimest.

Briti välisminister Philip Hammond avaldas veendumust, et David Cameron jätkab peaministrina hoolimata sellest, et tema seisukoht referendumil võidukaks ei osutunud.

“Peaminister on olnud selgel seisukohal, et ükskõik milline tulemus referendumil ka ei ole, jätkab tema peaministrina,” rääkis Hammond Sky Newsile.

“Riik vajab praegu järjepidevust ja stabiilsust,” lisas ta ning kinnitas, et valitsus jätkab rahva poolt antud juhiste rakendamisega.

Pärast Brexiti tulemuste selgumist on nael langaneud madalamaile tasemele alates 1985. aastast. Briti mõned pangaametnikud on arvamusel, et aktsiaturul tehtud otsused on hetkel emotsioonaalsed ning naela tulevikku ei maksa pikemas perspektiivis siiski nõnda mustades värvides näha.

Suurbritannia keskpank (The Bank of England) teatas, et jälgib olukorda tähelepanelikult ning teeb koostööd nii rahandusministeeriumi ja teiste asutustega nii kodu- kui ka välismaal. “Inglismaa Pank astub kõik vajalikud sammud, et täita oma kohustused finantsstabiilsuse tagamisel.” Eksperdid eeldasid juba öösel, et keskpank asub kohe hommikul naela kukkumise peatamiseks tegutsema.

Britid on esimesed Euroopa Liidust lahkujad läbi ajaloo.

______________________________________
Referendum korraldatiu eelkõige seetõttu, et konservatiivist peaminister David Cameron lubas enne 2015. aasta parlamendivalimisi, et valimisvõidu korral viiakse EL-i liikmesuse küsimuses läbi rahvahääletus. Tegemist oli vastusega pikka aega Briti poliitikas kestnud euroskeptilistele üleskutsetele, mida esitasid nii Ühendkuningriigi Iseseisvuspartei (UKIP), mitmed teised huvigrupid ja ka märkimisväärne osa Cameroni parteikaaslastest. EL-i vastastel seisukohtadel on Ühendkuningriigis pikk ajalugu ja märkimisväärne toetus hoolimata sellest, et tegu on juba praegu ühe kõige vähem Brüsseliga seotud liikmesriigiga, kelle puhul kehtib hulk erandeid.

TOODE, mis võib su küüned totaalselt ära rikkuda

OHMYGOSSIP — Küünetooteid maaletoov soomlanna Liisa Skurnik teab hoobilt nimetada vigu, mida naised oma küünte kahjuks teevad, vahendab Iltalehti.

Levinuim viga puudutab pea igaühte – vale küüneviil. “Paljud kasutavad valet, liiga karedat küüneviili. Liiga kare küüneviil rikub küüne pinna,” hoiatab Skurnik.

Liiga jäme küüneviil jätab küünte otsad karedaks ning vesi pääseb küüne kihtide vahele. Tulemuseks muutub küüne pind laineliseks. Surnik soovitab traditsioonilise kareda paberviili asemel kasutada peenema struktuuriga viili või hoopis klaasviili.

Küüsi on võimalik ka lõikamisega valesti kohelda. “Pikad küüned saab lühemaks kõigepealt lõigates, aga kasuta peale lõikamist viili. Lõikamine jätab küüne ääred teravaks ja tihti ka ebatasaseks. Viilides saad ühtlasema küünepiiri,” põhjendab proua Skurnik.

 liisa skurnik
Liisa Skurnik (Foto: Facebook)

Loe lisaks:
Kaunid ja hoolitsetud küüned saab ka koduste nippidega
Öeldakse, et käed räägivad nii mõndagi inimese kohta. Käed ning küüned reedavad tihti inimese vanuse ning elustiili. Et vältida enneaegset vananemist ja lohakat muljet soovitame hoolitseda korrapäraselt oma küünte eest.

Kaunid läikivad juuksed, tugevad küüned ja siidine ihu õigel viisil
OHMYGOSSIP — Niisutuskreemid ei pruugi alati aidata kuiva naha puhul, kui toiduvalikust ei saa piisavalt rasvhappeid ja vitamiine. Ihu ja juuste seisukord hakkab üsna kiiresti märku andma, millistest ainetest on puudu, vahendab Iltalehti.