Reede, aprill 26, 2024

Monthly Archives: juuni 2015

Hiromantia — käejoonte lugemise teadus. Mida räägivad sinu käejooned?

OHMYGOSSIP — Hiromandid oskavad määrata käejoonte järgi inimese ise­loomu, ennustada tulevikku ning näha haigusesoodumusi. Hiromantia rajaneb asjaolul, et inimsaatus allub planeetide mõjule.

Uuring: Ühel neljast on truudusetuse geen

Truudusetu? Süüdista geene. Teadlased on avastanud suurepärase põhjuse seletamaks, miks kõik ei suuda oma partnerile truud olla. Inimesed, kellel on nn. truudusetuse geen, on truudusetud kaks korda sagedamini, näitab uus ameerika uurimus. Selline geen olevat ühel neljast inimesest.

Rahvakalender: Jaanipäev

OHMYGOSSIP — Jaanipäev on iidne suvepüha, aasta tähtsam püha. Jaanilaupäeval oli maal ja ka linnas veel hiljuti tavaks käia saunas ja tingimata külastada surnuaial omaste haudasid. Õhtul süüdati jaanituli, aasta kõige olulisem tuli. Jaanituld tehakse tänagi, see tava on üsna vähe muutunud viimase saja aastaga. Kui, siis ehk seevõrra, et sajandi eest oli jaanituli sagedasti paik, kuhu koguneti igas vanuses pereliikmetega ühiselt lõbutsema.

Justin Bieberi uus silmarõõm Hailey Baldwin pani säutsujad paika

OHMYGOSSIP — Selena Gomez’iga lõpparve teinud poptäht Justin Bieber veedab puhkust uue kallima — modell Hailey Baldwin’iga!  Armunud noormees on sotsiaalmeediasse postitanud juba mitmeid romantilisi pilte.

Printsess Madeleine pani pisipojale uhke nime

OHMYGOSSIP — Rootsi printsess Madeleine ja tema abikaasa Christopher O’Neill panid oma pojale nimeks Nicolas Paul Gustaf.