Neljapäev, märts 28, 2024

Monthly Archives: mai 2015

Milline trenn põletab kaloreid kiiremini, milline aeglasemalt?

Kehakaalu pärast mures inimesi huvitab tihti, kui palju kaloreid saab ühe või teise tegevusega põletada. Milline trenn põletab kaloreid kiiremini, milline aeglasemalt? Vastused on siin, vahendab Inimene.ee.

Dietoloog Andy Bellatti: Neli eksitavat uskumust toitumise kohta

Foto: Ohmygossip.com (Helena-Reet Ennet)

Andy Bellatti on magistrikraadiga dietoloog, kes peab oluliseks täisväärtuslikke toiduaineid ja taimedel põhinevat toitumist. Ta huvitub tõsiselt ka toidu ja toitainetega seotud poliitikast ning toidutööstuse petlikest turundustaktikatest. Ta on loonud huvigrupi Dietitians for Professional Integrity, mis võitleb selle eest, et toiduainetööstus ei mõjutaks toitumisalast õppetööd.

Kuidas vähendada elektromagnetvälju enda ümber?

Igapäevaselt oleme me ümbritsetud ühe kahjuliku kiirgusega, mis mõjutab tugevasti meie energiat. Tegemist on elektromagnetväljaga, mida tekitavad elektriseadmed, mida pidevalt kasutame.

Kaitse nahka looduslikult: SPF-päikesekaitset sisaldavad paljude taimede õlid

Foto: Ohmygossip.com (Helena-Reet Ennet) Pildi modell Tuuli Mäemat

Kindlasti oled ka sina kuulnud hirmutavat arutelu teemal, kas SPF-kaitset pakkuvad päikesekreemid on ikka nahale ohutud? Mõni uurimus väidab, et kreemi kasutamine on hoopis nahavähki soodustav ja kordades ohtlikum tervisele kui kreemi kasutamata jätmine. Kellel on õigus, kes seda ikka täpselt teab. Üks asi on aga kindel – ka looduslikult on võimalik saavutada oma nahale SPF-päikesekaitse.

LAULUSÕNAD! Elina Born & Stig Rästa – Goodbye to Yesterday

OHMYGOSSIP — Palju õnne Elina Born & Stig Rästa suurepärase tulemuse puhul 2015. aasta Eurovisioonil! Ei ole just palju inimesi, kellel hetkel ei kummitaks selle imeilusa laulu sõnad… 🙂 Kes soovib neid kaasa laulda, leiab siit laulusõnad!