Reede, märts 29, 2024

Monthly Archives: mai 2013

Vaata, milliseid raseduskleite tippdisainerid Kate Middletonile disaininud on

OHMYGOSSIP — Mitmed disainerid on disaininud Kate Middletoni’le raseduskleite. Nüüd tõi naisteajakiri WWC välja 13 kaunist kleiti, mis moeloojate meelest Kate’ile sobida võiks.

Karolin Kuusik: Moes on terve nahk, neoonvärvid ja BB-kreem!

Stilist, moekunstnik ja Cosmopolitani ilutoimetaja Karolin Kuusik on oma stiilse välimusega muusaks paljudele Eestimaa naistele, vahendab Cosmopolitan.

Soome missiks valiti 24-aastane Lotta Hintsa

Soome missiks valiti McLareni vormelimeeskonna arsti Aki Hintsa 24-aastane tütar Lotta Hintsa. Lotta õpib Jyväskylä ülikoolis majandust. Soome meedia andmetel oli Lottal 2006. aastal suhe eksmaailmameister Lewis Hamiltoniga, kes alustas toona McLarenis oma vormelikarjääri.

Rock Summeri esinejate nimekiri aina täieneb

Selle suve suurürituse ?Rock Summer 25? esinejate nimekiri aina täieneb uute artistidega, kes lisavad värve festivalil üles astuvate muusikute kirjusse seltskonda.

Madridi Reali legend Alfredo Di Stefano abiellub 50 aastat noorema naisega

Madridi Reali kunagine ründaja, 86-aastane argentiinlane Alfredo Di Stefano avaldas, et kavatseb lähinädalatel abielluda Costa Rica naise, 36-aastase Gina Gonzalesiga. “Ma olen armunud ning abiellun Ginaga. Olen küll 86, kuid mul on noor süda. Ma olen juba kaheksa aastat olnud lesk ning ma tahan seda teha,” ütles Di Stefano El Mundo ajalehele.