Reede, aprill 26, 2024

Monthly Archives: juuli 2012

Triinu Liis Raudmägi: Test, kuidas saada juuksed 3-10 cm pikemaks nädalaga!

Eesti blogija Triinu Liis Raudmägi avaldab oma blogis testi, kuidas saab juuksed 3-10 cm pikemaks vaid ühe nädalaga. Triinu oli algul katse suhtes skeptiline aga jäi lõpptulemusega väga rahule. Tema juuksed kasvasid testi käigus ühe sentimeetri võrra!

63aastane Vera Wang käib 27aastase Evan Lysacekiga?

Vera Wang teatas hiljaaegu, et tema 23 aastat kestnud abielu Arthur Beckeriga on läbi. Nüüd selgub, et 63aastane moedisainer mängib kodu mehega, kes võiks olla tema pojapoeg – Wang jagab oma Beverly Hillsi kodu 27aastase iluuisutaja ja olümpiavõitja Evan Lysacekiga. Allikate teatel pakkus Wang noormehel „kohta, kus olla mõnda aega“, vahendab Mood.

Carine Roitfeldi ajakirja “CR Fashion Book” esimene foto

Carine Roitfeldi kauaoodatud ajakirja CR Fashion Book on ilmumas ning selle esimene foto on internetis üleval, vahendab Mood.

Mel C’le ei meeldi enam tema tätoveeringud

38-aastane endise menubändi Spice Girl staar tunnistas, et on tüdinud oma tätoveeringutest ja ei lubaks oma tütrel Scarletil sama viga teha, vahendab Digitalspy.

Vaata, nemad on 10 eurotsooni rikkamat inimest

Euroopa võlakriis ja sellega kaasnevad kärped on tavaelanike rahakotti valusalt pitsitanud. Kriisist vaevatud Euroopas on aga ka superrikkaid, kelle vara vaatamata kriisile üha kasvab. Näiteks Hispaanias, kes suure tõenäosusega üsna varsti abipaketti vaja, elab eurotsooni rikkaim mees, kes kasvatas ülirikaste inimeste uuringut avaldava Wealth-Xi andmetel oma varanduse 40,2 miljardi dollarini, vahendab E24.