Teisipäev, märts 19, 2024

Monthly Archives: märts 2011

Miss Helsingi esimeseks printsessiks kroonitud Sara Chafac ei jäänud tiitliga rahule ning viskas tiara põrandale!

Miss Helsingi võistlus on lõpuks leidnud tiitliomaniku, kelleks on Elina Tervo. Esimeseks printsessiks kroonitud Sara Chafac ei jäänud aga tulemusega rahule ning hakkas kapriisitama. Tumedat verd neiu oli nii enesekindel ja teadis, et tema võidab. Paraku läks aga teisiti, kirjutab Iltalehti.

Soome miss-modell Satu Tuomisto otsustas sammuda tunnete ajel edasi ja on seetõttu õnnelikum, kui varem

Soome saatejuht, miss ja modell Satu Tuomisto ja jäähokimängija Pasi Nielikäinen kolisid peale mõnda koosoldud kuud kokku. Satu otsustas, et suhe arenegu tunnete ajel või jäägu üldse asi pooleli. Paar elab õnnelikult Pasi eramajas, kirjutab Soome naisteajakiri Anna.

BB-Inka Tuominen lasi paigaldada silikoonrinnad. Vaata pilte!

Inka Tuominen on 20-aastane noor naine, kes sai tuntuks saates Big Brother. Neiu on kuulsust kogunud ka mitmetel iludusvõistlustel. Inka lasi endale paigaldada silikoonrinnad, mille lõpptulemusega ta on väga rahul, kajastab Hymy.

Soome näitleja Anna-Elina Lyytikäinen: Lõpuks ometi saan emaks!

“Kas ma oleksin kunagi tundnud nii suurt õnnetunnet, kui ma poleks lapseootele jäänud? Sellise olukorraga puutub kokku üllatavalt palju naisi, sest esmasünnitajate keskmine iga aina tõuseb. Arst rahustas mind sellega, et olen bioloogilise vanuse poolest noorem, kui vanuse number näitab. Hea füüsiline seisund oli abiks!” räägib näitlejanna Anna-Elina Lyytikäinen (39) Soome ajakirjale Anna.

Uueks Miss Helsingiks krooniti Elina Tervo

Miss Helsingi 2010 krooni kandev Sofia Ruusila´l oli aeg peaehe uuele omanikule ulatada. Uueks Miss Helsingiks krooniti imekaunis Elina Tervo, kirjutab MTV3.