NordenBladet — Triikrauast võib kodus olla tunduvalt rohkem kasu, kui arvata oskad. Loomulikult teeb eelkõige pesu sirgeks, aga selle abil võib muuhulgas ka puidust põrandat parandada, toitu valmistada ja eemaldada tahket küünlavaha.

YouTube´i kanal HouseholdHacker esitleb umbes kolme minuti pikkuselises videos seitset erinevat, lausa geniaalset triikraua kasutamise võimalust, mis muudab selle seadme mitmekülgseks tööriistaks.

HouseholdHacker´i sõnul võid triikrauaga paberdokumente lamineerida, kui ostad spetsiaalse lamineerimis kile ja paned selle vahele paberi. Kui paber on kilede vahele ära pandud, aseta peale käterätik ja käi maksimum kuumuse peal oleva triikrauaga tugeval survel üle. Tee sama teise poolega ja ongi valmis.

Üks huvitav nipp triikrauaga on veel see, kui mõni raske mööbliese on vaibale tugeva jälje jätnud. Aseta triikraud auru režiimi peale (kui seda pole, tee käterätik niiskeks) ja pane käterätik äravajunud kohale. Liiguta kuuma triikrauaga edasi-tagasi ja vaip peaks jälle tagasi endises seisus olema.

Vaata videost kõik 7 nippi oma silmaga järgi:

Avafoto: Pexels

Loe lisaks:
Vaata, miks väikelaste emad ei saa kodus mitte midagi tehtud. Kas Sinu päev möödub sarnaselt? + VIDEO!

NENDE KODUS LEIDUVATE looduslike vahenditega saate puuke peletada!

UURING: Vaata, millise üüratu summa teeniksid emad kodutööde tegemise eest aastapalgaks!