NordenBladet – Täna hommikul Ivanka Shoshana (9) otsustas, et ta kooli minna ei taha ning mina teda ei sundinud ka. Nii ta jäigi koju ning mina olen uudiste tegemise asemel temaga hommikust saadik käsitööd teinud! Vahepeal oleme mitu korda kallistanud ja ma olen talle öelnud kui palju ma teda armastan. Meil on väga produktiivne ja vahva ema-tütre päev olnud  – Ivanka tegi kaks maali, mina lõpetasin kaks varem pooleli jäänud nõia-pilti ning lisaks kudusin kaks tutimütsi. Käsitöö tegemine on nii rahustav ja rahuldust pakkuv, et tunnen, et oleksin justkui uuesti sündinud.

Ivanka Shoshana oli ise maalimisest nii hoos, et vahetasime kaks korda tal riideid – ning no valge laudlina peal teeb kunsti ainult Helena-Reet 😀 Nüüd on maalid kuivad ning kaks tükki ripuvad uhkelt juba ka seinal. Mütsid pakin tõenäoliselt ära ja kui tuleb mõni sünnipäev, siis on hea kingituse juurde lisada. Viimasel ajal lisan tihti kingipakkidele juurde isetehtud asju – erinevaid käsitööehteid (kaelakette, käevõrusid, kõrvarõngaid), kudumeid (salle, mütse, mobiilikotte), kuivatatud taimeteesid (kasvatan ja kuivatan kodu aias hulgaliselt piparmünti),  maale-joonistusi jne. Loodan, et ühel päeval on kodusest varasalvest kingitusteks võtta ka enda kirjutatud raamatuid ning E&S (Elisheva&Shoshana) brändi all loodud kvaliteetseid kosmeetikatooteid!

Assoo… natuke “lapse suu ei valeta” rubriigi infot ka… Kui me oma koostegemised lõpetasime ja ta suundus videosid vaatama, teatas ta täiesti lambist: “Emme on paks ja issi on pikk”. Mis ma sellepeale kostan – üks õige kunstnik tababki paari konkreetse detailiga asja tuuma 😀





https://www.instagram.com/p/BgL-WhZh–6/?taken-by=helenareetennet

https://www.instagram.com/p/BevSlHtFqhE/?taken-by=helenareetennet

https://www.instagram.com/p/Beu-AKtlQAb/?taken-by=helenareetennet








Vaata ka:
Helena-Reet: Ohh kui tore on üle pika aja koos lastega joonistada!
http://nordenbladet.ee/articles/69796-helena-reet-ohh-kui-tore-on-ule-pika-aja-koos-lastega-joonistada

Galerii: Ohmygossip Couture “Israel69” ehtekomplektid
http://nordenbladet.ee/articles/60408-galerii-ohmygossip-couture-israel69-ehtekomplektid