NordenBladet – 7. detsembril kirjutasin oma Facebooki lehel, et otsin juba tükk aega tagasi loodud brändile Elisheva & Shoshana (E&S) investorit ja koostööpartnerit. Elisheva & Shoshana kaubamärgi, brändi ja blogi lõin juba aastate eest, et teha midagi koos oma tütarde Estella Elisheva (11) ja Ivanka Shoshana´ga (9).

Kuna olen väga aktiivne Skandinaavia meedias – juhin Skandinaavia TOP10-ne tuntuima meediakontserni hulka kuuluvat viiekeelset ning 17. maal tegutsevat väljaannet NordenBladet (rohkem infot leiate SIIT) ning selle alla kuuluvaid OHMYGOSSIP- lehti, olen oma viiuldajast tütre Estella Elisheva (Instagram: @Estella.Elisheva , Twitter: @EstellaElisheva) manager ning lisaks haldan 8 maailma mõistes suure staari sotsiaalmeedia kontosid – leian tihti, et ei saa ega jõua kõike ise teha, vahel on tarvis osad toimetused edasi delegeerida. Et äri hästi toimiks, ei ole mõtekas kõike 100% ise teha, kontrollida ja otsustada ning kõiki firma ettevõtmisi ja aktsiaid endale hoida. Enamsti jõuab üheskoos kaugemale!

Olen tükk aega mõelnud, et E&S vajaks uut tuult tiibadesse. Tugevat rahasüsti ning ärimaailmas hästi orienteeruvat tugevat kätt. E&S on edukas väike bränd, mida aastaid on reklaamitud, ent täna on minu tiheda ajagraafiku tõttu veidi kõrvale jäetud. Nüüd mõtlesingi, et peaksin leidma endale hingesugulase ja partneri, kellega mul oleks samasugune visioon ning kes sooviks sama palju energiat, aega, raha ja ideid ühisesse ettevõttesse ühise eesmärgi saavutamise nimel paigutada. Otsin kedagi, kes võtaks tegevjuhtimise enda peale, samal ajal kui mina tegeleks loovjuhtimisega. Seega ma ei otsi pelgalt investorit vaid pigem parimat sõpra, kes usuks ja armastaks E&S ideed samuti nagu mina, ning tahaks sama palju panustada. Inimest, kes tunneks äri, kellel oleks ärisoon, kellel oleks visioon, kes näeks minu idees vastastikkust võitu-kasu-tulu, kellele mina koostööpartnerina sümpaatne oleksin ning kes oleks ka niivõrd majanduslikult kindlustatud, et suudaks investeerida ettevõttesse nii raha kui aega. Ning mis põhiline — sooviks luua midagi uut ja tervislikku. Ilma reaalse usuta loodavasse tootesse pole koostöö võimalik!

Kuna mind lähedalt ümbritsevatel inimestel on paljudel tugevad allergiad ning  ülisuur tundlikkus erinevate toodete vastu, tean, kui oluline on loodslik ja ökoloogiline lähenemine. Maailm on täis keemiat ja kemikaale, mida ei tohiks üldse olla! Mina tahaksin seda muuta! Tean, et ma poleks esimene, ning see rõõmustab mind, ent igal inimesel on oma visioon ja omad eelistused – selline turu segment, mida silmas pean on olemas ning ootab tegijat. Tean ka, et selline koostööpartner, kes kõik vajalikud punktid täidaks, on tõenäoliselt haruldus, ent ta on kindlasti olemas ja kui meie teed ristuvad, saab see koostöö väga edukas olema! Tahaksin E&S kaubamärgi all välja anda väga kvaliteetset ja eksklusiivset apteegi hoolduskosmeetikat ning garanteerida ostjale 100%-lise toote puhtuse, mõjuomadused ja kvaliteedi. Tahaksin toota pigem vähe aga väga hästi!

Minu Facebooki väikest hüüatust kajastas lühidalt Soome uudiseid kajastav veebileht Eestinen.fi (vaata SIIT) ning ajakirja Buduaar online leht www.buduaar.ee teeb minuga järgmisel nädalal sellest ülevaatliku intervjuu, kus räägin E&S brändist ning investori otsingutest lähemalt! Püsige lainel! Kel tõsine huvi Elisheva & Shoshana brändi poolt loodava kosmeetikasarja vastu, palun võtke minuga ühendust: info@nordenbladet.com.

Päikest,
Helena-Reet