NordenBladet — Näitus “The Spiral of Void” / “Meelemuutus” tegeleb psühhedeelia kui kognitiivse tehnoloogiaga. Raul Meele 1960. aastatel valminud konkreetse luule graafilised ümbertöötlused väljendavad teksti, teadvuse ja taju suhteid, modelleerivad seisundit, kus keel ja tekst väljendavad midagi enamat ülalpool oma funktsionaalsust. Algoritmidele delegeeritud tekstide muutmine mikrotasanditel arendab edasi psühhedeelseid visioone laiuvatest infoväljadest ja energeetilistest tasanditest.

Kiwa graafilised ümbertöötlused Raul Meele luulest on olnud hiljuti väljas ka Avangard galeriis Pärnus ning Tallinn Art Space’s.

Näituse raames esitletakse samanimelist raamatut, mis sisaldab Kiwa remixe Raul Meele 1960. aastatel valminud konkreetsest luulest ning Hanno Soansi tekste. Raamatu graafilise disaini autor on Tuuli Aule, kirjastaja ;paranoia publishing group ltd.

Näituse avamisel esitleb Kiwa teadlastega koostöös loodud elektrokeemilise heli generaatorit, mis on esimene säärane maailmas.

Galleria 68 on peamiselt konstruktivistlikule ja op-kunstile keskenduv projektiruum, Kiwa näitus “The Spiral of Void” / “Meelemuutus” jääb galeriis avatuks kuni 2. juulini.