NordenBladet — Eile (29.mail) algas kaitseväe ühendatud õppeasutuste kõrgema sõjakooli reklaamikampaania, mis kutsub sõjakooli ridadesse noori, kes tahavad saada väga head juhtimisalast kõrgharidust.

„Kõnetame kampaaniaga neid noori, kes tahavad kaasaegse ohvitseri põnevat ja austusväärset elukutset õppida,“ ütles kaitseväe ühendatud õppeasutuste meedia- ja turundusgrupi ülem kapten Kristjan Kostabi.

Kampaaniasõnumid julgustavad noori, kes soovivad end siduda riigikaitsevaldkonnaga, astuma kõrgemasse sõjakooli ning kutsuvad rohkem infot hankima neid, kes ei ole veel otsustanud, millega tulevikus tegeleda. Kõrgema sõjakooli reklaamikampaaniat on kuulda raadios ning näha e-kanalites ja välimeedias erinevates Eesti linnades.

Äsja uue kujunduse saanud kõrgema sõjakooli kodulehelt www.sojakool.ee saab noor ülevaate sõjakooli õpingute jooksul omandatavatest teadmistest ja oskustest, edasistest karjäärivõimalustest kaitseväes ning põhjaliku ülevaate sõjakooli õppimisvõimalustest ja ohvitseri elukutsest. Kodulehe juurde loodud kampaanialehelt ning kõrgema sõjakooli Facebookist leiab huviline kogu vajamineva info sisseastujale. Kõrgemasse sõjakooli sisseastujatele korraldab kool ka põhjaliku infopäeva 8. juunil Tartus.

Kõrgema sõjakooli põhikursusel saab rakendusliku kõrghariduse sõjalise juhtimise erialal maa-, mere- või õhuväe õppesuunal. Sisseastumisdokumente saab kõrgemasse sõjakooli esitada tänavu 19. juunist 3. juulini. Kampaaniat korraldavad Kaitseressursside Ameti Värbamiskeskus ja kaitseväe ühendatud õppeasutused koos reklaamiagentuuriga DDB Eesti. Kampaaniat toetavad ka teised kaitseväe üksused oma e-kanalites. Kampaania kestab 2. juulini.

 

Allikas: Eesti Kaitsevägi
Loe kõiki NordenBladet´i “Eesti uudised & info” rubriigi artikleid SIIT