Reede, aprill 19, 2024

Monthly Archives: november 2015

9 toiduainet, mis teevad su figuuriga imet!

OHMYGOSSIP — Kehakaalu alandamisel on oluline, et süüakse vähem, kuid mõned toiduained võivad kaalualandamisele märgatavalt kaasa aidata ja tervist parandada. Toitumisspetsialistide sõnul võiks sagedamini kanamune süüa, kirjutab Health 24.com.

HEA TEADA! Kuidas kaitsta oma aeda talvel?

OHMYGOSSIP — Peagi algab talv, mis on katsumuste aeg ka taimedele. Kas me saame midagi ära teha, et kahjustused oleksid võimalikult väiksed?

Miso supp — Kuidas teha lihtsat dashi’t ehk Jaapani puljongit

Foto: Siitnurgastjasealtnurgast.ee Miso supp

OHMYGOSSIP — Miso supp on Jaapani köögi üks läbivamaid toite. Teda võib süüa terve päeva jooksul, nii eraldi toiduna kui ka kõigi teiste einete juurde, miso supp on ka tüüpiline Jaapani hommikueine.

Mis on fenkol ja miks ta kasulik on?

OHMYGOSSIP — Fenkolil on teinegi palju tuttavam nimi – apteegitill. Fenkolit on maitsetaimena kasutatud läbi aegade nii kala- kui liharoogade maitsestamiseks ja selle pikk ajalugu ulatub tagasi vanade kreelaste, roomlaste ja isegi hiinlasteni.

Kui kaal ei lange ehk mõned soovitused edasijõudnud LCHF-toitujatele

OHMYGOSSIP — See teema on mõeldud eelkõige siis edasijõudnud LCHF-toitujatele. Algajatele on minu soovitus endiselt võtta vabalt, teha liberaalset LCHF-i, jätta oma menüüst välja põhilised kurjajuured, nagu maiustused, magusad joogid, puuviljad, saiad, leivad, makaronid, riisid, kartulid  – ja kaal hakkab kindlasti langema, söö vaid kõht täisrasvastest toodetest mõnuga täis.