Laupäev, aprill 20, 2024

Monthly Archives: september 2011

Hedi Slimane keeldub odavast koostööst: Ma kuulun luksusmoele

Skinny-teksade isa Hedi Slimane on oma comebacki kavandanud terve igaviku. Kuigi endisel Chanel Homme’i disaineril pole praegugi kindlat plaani, välistab ta juba eos igasuguse koostöövõimaluse odavate brändidega, vahendab Mood.

Rosh Hashanah – Juutidel algab uus aasta, 5772

Rosh Hashanah on tõlkes pea aasta. Sel päeval loodi Aadam – Esimene inimene. Juutidel algab uus 5772. aasta meie kalendri järgi 29. septembril. Kui veelgi täpsem olla, siis 28. septembri õhtul, pärast päikese loojangut. Juudi kalendris algas sellega Tishrei kuu. Aja arvestus algab juutidel algusest, maailma loomisest. Niisiis, maailm sai loodud 5772 aastat tagasi – Aadam loodi 5772 aastat tagasi. Kuna juutidel on kuu kalender siis juudi uus aasta on liikuv püha.

Gucci esitles New Yorgi moenädalal moodsat Fiati

Soovite moekat sõiduvahendit? Aga palun – Gucci on koostöös Fiatiga valmis disaininud Fiat 500 by Gucci, mida esitleti New Yorgi moenädalal 8. septembril. Autol võib näha Gucci puna-rohelist triipu ja kuulus Gucci läbipõimunud G ilmutab end auto ratastel, vahendab Mood.

Emma Watson Lancome’i reklaamis

Emma Watsoni Tresor Midnight Rose parfüümi reklaam sai valmis juba mais, kuid Lancome otsustas sellega välja tulla alles septembris, vahendab Mood.

Anna Dello Russo intervjueerib Alessandro Dell’Acquat

Kuulsad moeinimesed ei satu tihti hulgakaupa ühte ruumi. E-pood The Corner suutis siiski meelitada vestlusele moetulnuka Anna dello Russo ja moekunstniku Alessandro Dell’Acqua, vahendab ajakri Mood.

Selle lühikese aja jooksul jõudsid nad rääkida nii oma esimesest kohtumisest kui ka Alessandro suurest ebatäiuslikkuse-armastusest.