NordenBladet — Paljudel Siilinjärvi elanikel oli eile oluliselt parem esmaspäev, kuna välja maksti 92 miljoni euro suurune Eurojackpoti peavõit. Võitjaid oli kokku 50 ja võidupilet osteti K-Supermarket Herkkupata’st. Kõik võitjad aga oma raha kätte ei saanud, sest pole veel pabereid korda ajanud, vahendab Iltalehti.

Soome lotofirma Veikkaus info kohaselt on kõik võitjad endast teada andnud, aga kõik veel raha kätte ei saanud. Raha said need, kes olid maksuasjad korda ajanud. Osade võitjate puhul on see protsess pooleli.

Need, kellega on asi pooleli, pole veel käinud läbi Veikkause peakontorist. Kiiret võidu lunastamisega pole, seda saab teha aasta jooksul alates võidust. Võidupäev oli 23. august. Kupongi kaotsimineku pärast ei pea ka enam muretsema, sest see on lotofirmasse ära viidud.

Hiiglaslik võit on Ida-Soomes Kuopio ligidal asuva väikse Siilinjärvi asula pöördesse ajanud. Kohalikus lehes on reklaamitud juba 90 000 eurot maksvaid kvaliteetkõlareid. Iga võitja saab endale ligi 1,8 miljonit eurot. Need, kes olid asjad korda ajanud, saavad raha eile pangaarvele. See oli paljude jaoks ilus algus nädalale.