NordenBladet – Minu 12-aastane tütar Estella Elisheva valmistab mulle igapäevaselt rõõmu ning annab põhjust tema üle uhke olla. Ta on kõige sihikindlam ja eesmärgile orienteeritud tüdruk maailmas! Ma võiksin teda kiita hommikust õhtuni, kiidu-aines ei saaks otsa. Ta on tõeliselt inspireeriv ja muudab enda eeskujuga ka ümbritsevaid inimesi positiivsemaks, ettevõtlikemaks ning paremateks inimesteks!

Naljakas öelda, aga minu enda 12-aastane tütreke on mulle üks suurimaid eeskujusid elus. Ta on ilus, andekas, töökas ja sõbralik, toitub tervislikult, elab tervislikult, teeb trenni, harjutab, õpib keeli, teeb koolitükke, arendab õega koos isiklikku kosmeetikafirmat, blogib, vlogib ja käib välja maailma lahedamaid ideid. Ta on andekas muusikas, kunstis ning spordis – kõike millega ta tegeleb saadab edu ja auhinnalised kohad. Aga mina näen kodus, mis töö selle taga on. Hommikuti kaks trenni ilu, tervise ja kauni välimuse nimel, igapäevased harjutamised ja õppimised, regulaarne tegelemine oma keha ja vaimuga. See positiivsus ja headus, mis temast kiirgab on nakkav. Näiteks mina olen oma elu muutnud nii palju, et olen loobunud ebatervislikust toidust ja alkoholist. See on olnud parim kingitus endale, mis ma pika aja jooksul teinud olen!

Mulle meeldib see, kui hästi ma oma tütardega läbi saan. Olen olnud mõlemale momager (momager = mother manager) nüüd juba mitu aastat. Aitan Estella Elisheva´t ja Ivanka Shoshana´t sotsiaalmeediaga, reisime palju seoses minu tööga NordenBladet´is ning seoses Elisheva & Shoshana brändi arenguga, loome kontakte jne. Estella Elisheva võtab osa erinevatest viiulivõistlustest ning lepin talle kokku esinemisi ja intervjuusid nii Eestis kui väljaspool Eestit. Pingutame selle nimel, et Estella Elisheva mängiks võimalikult hästi ning teeks tasapisi oma nime tuntuks nii Skandinaavias kui maailmas.  Selleks, et saada maailmatasemel viiuldajaks/artistiks ei piisa üksnes väga heast viiulimängust – kõik peab paigas olema – viiulimäng, välimus, keelteoskus, suhtlemisvõime, meediakajastus, sotsiaalmeedias esindatus jne. Kui vaadata maailmas tuntud noori staare, siis neil on terved manageride-produtsentide ja assistentide hordid seljataga, üksi ei jõuaks nad väga kaugele, isegi siis mitte, kui nad oleks erakordselt andekad. Ka juba vanematel artistidel on tiimi vaja – üksi pushijad jäävad kahjuks enamasti hätta.  Edukuse võti lisaks super andekusele on suur tiim artisti seljataga, kes toetab ja aitab, õpetab-arendab, juhendab, promob, pildistab, salvestab, tõlgib, manageerib, produtseerib, sõlmib lepinguid, ajab juriidilisi pabebereid, annab psühholoogilist tuge ja abi, kiidab, teotab rahaliselt ja vaimselt, lepib esinemisi kokku, jne… Estellal on selleks õpetajad muusikakoolist ning mina oma meedia ja sotsiaalmeedia kogemusega.

Olen õnnelik iga nii väikse kui suure võidu üle. Iga auhind ja esinemine on samm lähemale läbilöögile. Estella Elisheva on hea materjal mida “voolida” – ta ise ei oota läbilööki vaid pühendub ainult harjutamisele ja nö. sisule. Ideaalne, sest tänu sellele on ta esinedes vaba, ei punnita ega ole ebaloomulik. Mina kõrval kaasaelajana näen temas mega potentsiaali. Oleme võrratu tiim, sest ta usaldab mind ning rõõmustab selle üle, et mina saan tema üle rõõmu tunda. Ja ma olen tema üle väga uhke – minu hea ja imeline laps!!!

Täna tegime pilte augustis-septembris Jaapanis toimuvate kontserdite jaoks. Estella Elisheva ja üks kandle õpilane Saku muusikakoolist on kutsutud Jaapanisse esinema! How cool is that?? Such a success!! Olen nii õnnelik!! Tänu Saku Muusikakoolile on Estellal väga palju uksi avanenenud ja mulle teeb rõõmu, et muusikakooli õpetajad on tema suurt muusika armastust veelgi kasvatanud!


Estella Elisheva (Foto: NordenBladet/ Helena-Reet Ennet)

Sandra (vasakul) ja Estella Elisheva (Foto: NordenBladet/ Helena-Reet Ennet)


Sandra kandlega (vasakul) ja viiuldaja Estella Elisheva (Foto: NordenBladet/ Helena-Reet Ennet)

 

https://www.instagram.com/p/BwpGdkcB3V4/

https://www.instagram.com/p/BwpIDo9HVP_/

Avafotol: Sandra Serena Sulin (vasakul kandlega) ja Estella Elisheva (NordenBladet/Helena-Reet Ennet)