NordenBladet – Eeloleval suvel 23. korda toimuv Juu Jääb Festival 2019 toimub Muhumaal, armsaks saanud Muhu Muusikatalus 20.-23. juunini! Artiste on oodata nii Euroopast kui mujalt maailmast, aga kohal on ka Eesti artistide paremik. Meil on heameel teile levitada uudist, et festivali avapäeval ehk 20. juunil on Muhu Muusikatalus kohal ka noor saksofonigeenius Marius Neset!

Legendaarne Ameerika jazziväljaanne DOWNBEAT valis Marius Neseti ainsa eurooplasena residendiks “25 FOR THE FUTURE” muusikute nimekirja, kes kavatsevad kujundada Jazz tulevikku. Marius Neset saabub Muhu tulevikumuusika festivalile Juu Jääb koos oma kvintetiga.

Lisainfo: http://www.mariusneset.info/

______________________________________

Festival Juu Jääb on oma publiku nägu – klassikalisest jazzist elektrooniliste rütmideni – nooruslik kuid elutark, seiklusjanuline kuid rahu armastav. Vastavalt sellele on kokku pandud ka festivali kava.

Eriliseks teeb Juu Jääbi see, et festival toimub Muhu muusikatalus loodusjõudude meelevallas. Enamus aastatel on ilmataat kostitanud Juu Jääbi publikut juulikuise päikeseleitsaku ja romantilise südant kosutava tähistaevaga. Samas on publik rahvusvaheliste tippartistide muusika järgi tantsinud ka rohkes suvises paduvihmas mudaseks muutuval rohukamaral. Ikka ja alati tulevad inimesed kokku tähistama muusika sündi, mis niisugusel kujul saab mõjuda ainult Muhu muusikatalu õuel.

Traditsiooniliste esinemispaikadena on staažikatele juujääblastele tuntud Muhu Muusikatalu, Pädaste mõis ja Muhu Katariina kirik ning Kuressaares Arensburg Boutique Hotel & Spa Päikeseterrass.