NordenBladet — Märtsikuus toimub seni suurim Soome ja Rootsi ühine maavägede sõjaline õppus. Soome saadab kaitsejõudude info kohaselt õppusele üle 1500 sõjaväelase. Õppus kannab nime Northern Wind (tõlkes: Põhjatuul)  ja Soome saadab sinna 500 sõidukit, millest 100 on tankid.

Õppus toimub Soome piiri ligidal Põhja-Rootsis Norrbottenis. Teiste seas saadetakse Rootsi õppusele tankid Leopard, lahingusoomukid BMP 2M, transpordisoomukid MTLB, transpordisoomukid Pasi ja veoautod.

Soome sõjaväelased on põhiliselt Tankibrigaadist, Jäägribrigaadist, Kainuu brigaadist ja Pori brigaadist. Väeüksused liiguvad Rootsi mööda maanteid ja raudteed 16-17. märtsil. Õppus toimub 18-27. märtsil. Õppusel Northern Wind osalevad sõjaväelased viiest riigist: lisaks Soomele ja Rootsile veel Norrast, USA-st ja Suurbritanniast.

Tegemist on Rootsi kaitsejõudude suurima õppusega, kus osaleb kokku ligi 10 000 sõjaväelast ja tsiviilisikut. Neist 7000 on välismaa sõjaväelased. Samal ajal õppusega Northern Wind toimub Rootsi õhujõudude suurõppus Flygvapenövning (tõlkes: Õhujüudude õppus), mis paikneb Põhja-Rootsis ja -Soomes. Flygvapenövning kestab 22-27. märtsini ja selles osaleb ligi 2500 inimest. Kaasa löövad Soome õhujõud, kelle baas on Rovaniemi.