NordenBladet – Juba laupäeval stardin lastega mitmenädalasele suurele Soome autoreisile, mil teeme Soomele praktiliselt ringi peale. Olen kokku leppinud mitmeid kohtumisi, ning Estella Elishevaga on plaanis teha erinevaid fotosessioone nii tema Instagrammi (@Estella.Elisheva), kodulehe (EstellaElisheva.com) kui OHMYGOSSIP teen (vt kodulehte SIIT, Instat SIIT) jaoks.

Reisiprogrammi mahub hulgaliselt SPA-külastusi, palju erinevaid restorane ja hotelle, kohtumisi mitmete sõprade ja koostööpartneritega, kontorite külastusi, kinnisvara ülevaatamist (väike mõte on osta Põhja-Soomes maad ja kinnisvara) ning väääääga palju autosõitu. Nüüd, kui esimesed Elisheva & Shoshana hoolduskosmeetikasarja tooted on kohe turule toodud, loodan, et juba selle reisi jooksul saan arutada erinavaid koostöövõimalusi. Toote pakendid (stantsimine, trükk, karpide järeltöötlus) tellisin Tallinna trükifirmast Joon.eu ja need peaksid tänase-homse jooksul saabuma. Siis on mul vaja jõuda veel enda valmistatud käsitööseebid karpidesse pakendada, et valmistooted reisile kaasa võtta. Kuna E&S´i  tooted on premium klass ja mõeldud klassikalist stiili ning kõrget kvaliteeti hindavale tarbijale, siis näen edasimüüjatena esmalt apteeke. Oleme väga palju rõhku pannud koostisele ning näeme ennast eeskätt apteegikosmeetika sarjana. Meie tooteid iseloomustab ausus, tõhusus ja kvaliteet. Oleme pakendil olemasolu korral välja toonud ka allergeenid, mis mõne aine koostises looduslikult stiilis 0.0001%-ga võivad esineda. Meie juba müügil olevad tooted ja kohe müügile jõudvad tooted on enamus loodud just tundlikule ja õrna nahaga inimestele. Meie hüüdlasuse on: So gentle, so pure! (Nii õrn, nii puhas!). Seda meeles pidades valmivad kõik meie toodete retseptid. Võtmekoostisosad on kõik looduslikud ning enamuses meie enda kasvatatud, korjatud ja kuivatatud.

Nii et kaasa pakkimist vajavaid asju on jube palju. Kolme inimese kahe nädala riided, kotid, jalanõud, tootenäidised (mitmed kastid), õppimisajsad (koolitükke tuleb vaatamata sellele teha, et koolis ei ole), viiul, SPA ning trenniasjad, matkariided, suusariided, Ivanka mänguasjad, arvutid, väiksed autotelekad, jne… OMG – see nimekiri on nii pikk. Lisaks võtan kaasa veel kasti toitu ja jooke, mida saame teel olles piknikupaikades tarbida. Ning endale õhtuks Saku GO alkoholivaba hele õlu – mu viimase aja uus lemmik! Üks suur kohver on juba punnis asju täis ning ma pole veel õieti pakkima hakanud. Otsustasin minna väikese autaga (võtab vähem bensiini, sest sõita on väga pikad vahemaad), ent selle miinukseks on muidugi väiksem ruum.

Tänase seisuga on reisitrajektoor selline. 20.oktoober – ööbime Tamperes Original Sokos Hotel Ilveses, 21.oktoober Vaasa ligidal Vöyris (rentisin seal Soome rootslastelt terve maja), 22.oktoober Oulus Break Sokos Hotel Eden´is, 23.-24.oktoober Sirkka´s Levi Hotel SPA´s, 25-27. oleme Rovaniemis (ei ole veel otsustanud, kas üürin terve maja või peatume hotellis.. otsustan jooksvalt), 27.oktoober plaanin ööbida kas Kajaanis või Iisalmis mõnes heas hotellis (vaatan jälle jooksvalt, pikalt viitsin sõita autoga), 28.-29 ööbime Kuopios Original Sokos Hotel Puijonsarvis, 30. oktoober on lahti veel, ent usun, et ööbime Jyväskyläs, 31.okt päev Helsingis ning Viking Line´ga tagasi Tallinna. Kes samadel aegadel samades paikades ning soovib koostööd arutada, siis võtke julgelt ühendust – kirjutage FB-sse või saatke meil info@nordenbladet.com! Päikest! Kallistan!