NordenBladet – Inglid on jumalikud valguse ja armastuse olendid, kes on meile ellu saadetud valvuriteks ja teejuhtideks. Kaitseinglid on unikaalsed iga inimese puhul. Igaühel meist on oma meeskond. Mõnel on üks ingel, teistel võib neid olla enim. Vaatamata sellele, kui palju teil neid on, võite alati pöörduda ka teiste inglite poole, kui tunnete selleks vajadust.

Inglid austavad teie vaba tahet ja otseselt teie ellu ei sekku, kui te seda ei palu ent nad jätavad teile tihti märke. Kui te palute abi, siis teie inglid suhtlevad teiega läbi intuitiivsete tunnete ja mitmete muude viiside kaudu. Kui te pole oma otsuses kindel võite alati küsida “märki”. Märgid inglitelt aitavad meil tunda otsest sidet, tugevdavad meie intuitsiooni ja annavad meile kindlust edasi liikumiseks.

Kui inglid tahavad teie tähelepanu äratada, teid hoiatada või teile tuletada meelde midagi tähtsat, on mõned üldised viisid, millega nad teie tähelepanu püüavad.

Siin on viis märguannet, mida te ei tohiks ignoreerida:

SUMIN KÕRVUS. Heli kõrvus – see on väga tavaline viis, mille abil inglid teile abistava käe ulatavad. See on kinnitav märk. Sel juhul paluvad teie inglid teil pöörata tähelepanu sellele, et teie intuitsioon on õigel teel.

NUMBER 11. Numbrid – need on universaalne keel ja inglid kasutavad seda suhtlemiseks. Numbrite kordumine sisaldab endas teadet, sõltuvalt numbrist, mida te näete. 11 – see on äratus. Teie inglid kutsuvad teid vaimselt „ärkama“ ja jõudma tõeni, milles te kahtlete, kuid teate, et see on tõsi.

SULED. Juhusliku sule leidmine – see on selge märk teie kaitseinglilt, et uskuda. Kindlus selles, et kõik läheb hästi ja te pole üksi. See on meeldetuletus, et paluda oma inglitelt abi ja juhendamist, aga mitte viskuda üksi probleemi kallale.

KULLID. Kull – see on intuitsiooni sümbol. Inglid saadavad kullid nagu märgi sellest, et tuleb järgida oma instinkte, kuna teie intuitsioon on sel ajal täiesti õige.

PÄIKESEKIIRED. Teie päikesepõimiku tšakra on väga tundlik energiale. Just seepärast nimetatakse teie intuitsiooni ka „kõhutundeks“. Teie inglid saadavad sellesse piirkonda tunde, et hoiatada teid, kui midagi pole päris õige. See võib tunduda iiveldusena, suruvana ja isegi veidi ebameeldivana. Ärge eirake neid tundeid, pöörake tähelepanu sellele mis toimub. Näiteks kui te tunnete iiveldust alati siis, kui olete mingi teatud inimese kõrval, see on märk sellest, et miski pole nii ja te peate seda teadma ja tegutsema vastavalt olukorrale (näiteks vältima selle inimesega kahekesi jäämist).

(Näkkälän noita infomaterjalidest tõlgitud ja avaldatud esmakordselt 2010. aastal)
Allikas: Ohmygossip.fi