NordenBladet – Kui sul on lapsed, siis võid kindel olla, et varem või hiljem toovad nad (lasteaiast, koolist, huviringist või sünnipäevalt) kaasa viiruse, mis lööb terve pere elutempo sassi. Kuigi ma olen reeglina üsna terve (ptui-ptui-ptui), siis seekord on vimm sees juba pikka aega ning viimase kümne päeva jooksul olen olnud sunnitud ära jätma mitu välisreisi ning mitmed olulised kohtumised.

22-23. jaanuaril oli Stockholmi Grand Hotellis “Fashion Week Stockholm“, mida pikisilmi ootasin ning mille tarbeks mitu kohtumist oli kokku lepitud. 26.jaanuaril pidin andma kaks intervjuud ning mõtlesin külastada Rootsi Tailsweep kontorit ning Morocco ja Israeli turismi esindust Stockholmis  ning  27. jaanuaril plaanisin osa võtta “Luxury Travel Fair Stockholm” üritusest ning  28. veebruaril olid kohtumised kokku lepitud “Wedding Fair Stockholm” (Bröllopsmässan) raames. 31. jaanuaril (täna) planeerisin osalust “PCD Paris 2018” messil ning kuna endiselt viirus sees, siis jääb külastamata ka 02.-04.veebruar Norras Oslos toimuv “Health & Beauty Scandinavia” mess, mille külastus oli mul väga pikalt ette planeeritud ning kuhu tahtsin taas kaasa võtta ka oma tütre Estella Elisheva (11).

Kirjutasin mõni aeg tagasi, et otsin investorit-äripartnerit ning tahaksin E&S (Elisheva & Shoshana) brändi laiendama hakata ja tuua selle all turule kosmeetikabrändi. Siiani on kahjuks kontakteerunud vaid kaks inimest ning mõlemad ameeriklased. Oleks siis veel Los Angelesest, kus tihti oleme aga kahjuks mitte. Pelgalt investorina sobiksid nad hästi, ent aktiivse partnerina mitte, nemad soovivad aga just partnerid olla. Kuna minu tegevus toimub kõige aktiivsemalt trajektooril Eesti-Rootsi-Soome-Los Angeles, siis vajan kedagi tõhusaks koostööks just sellelt liinilt – eelistatult isegi Skandinaaviast, sest OHMYGOSSIP lehtede NordenBladet´i alla viimise tõttu, veedan hetkel Põhjamaades suure osa oma ajast. Ilumesside külastus oli plaanis ka sellepärast, et end vaikselt kogu kosmeetikatööstuse telgitagustega paremini kurssi viia.

Hetkedel, kui olen ise suht rivist väljas, saan kõige paremini aru, kui OLULINE on omada head tiimi. NordenBladet´i ja OHMYGOSSIP lehtede kauaaegne tegevtoimetaja Marju ning tõlk Risto on olnud täiesti asendamatud, läheksin nendega lahingusse iga kell – korrektsed, professionaalsed, kiired, lojaalsed –  hetkel mõlemad minu paremad käed. Samuti loomulikult kõik teised meie töötajad, alles siis, kui ise oled eemal, näed kui head on olnud sinu delegeerimisoskused ning tiimi valik. Mul on nii hea meel, et olen leidnud enda ümber sellised toredad inimesed. Meid on küll vähe aga me oleme väike, armas ja üksteist armastav ja toetav tiim! Love you so much!!! Olete mulle lihtsalt väga väga kallid! Üks põnev uudis on veel – Eestis tuntud blogija ning andekas moedisainer Mariliis Anger liitub meie tiimiga ning tema bränd “Mariliis Anger” tuleb 100% OHMYGOSSIP´i alla, ületulek on plaanis juba paari kuu jooksul! Lahe! I am so excited! Ta on nii võrratu, meeldib teile kindlasti!!

Hahaaa, haige ka ei saa rahulikult olla.. nii palju põnevat toimub kogu aeg 😀

Avafoto: Mariliis Anger mõne aasta eest koostööd tegemas Ohmygossip Couture´iga