NordenBladet — Ruumisäästlikkuse mõttes võiks suuremas koguses asjade ostmist vältida, aga rahalise kokkuhoiu vaatenurgast tuleks mõningaid tarbeid siiski just hulgi soetada, vahendab Pure Wow.

Kas sulle meeldiks olukord, kui lähed öösel tualetti, aga paber on ootamatult otsa saanud? Pure Wow juhib tähelepanu sellele, et suures koguses asjade ostmisel on siiski vaja strateegiat. Näiteks piima pole mõistlik ette varuda mitme liitri jagu, sest see läheb lihtsalt enne hapuks, kui ära jõuad tarbida. All on kolm erinevat tootekategooriat, mida tasub korraga hulgi osta:

1. Midagi, mida alati vajad
Tualettpaberi ostmine suures koguses võib olla tunduvalt soodsam, kui väikeste pakkidena. Tualettpaber, lemmiklooma toit ja hõõglambid on vaid mõned näited sellest, mida sul alati vaja läheb. Kui sul juhtub piisavalt ruumi olema, tasub erinevaid asju raha kokkuhoiu mõttes ette varuda.

2. Midagi, mis ei vaja palju ruumi
Kui sul näiteks tualettpaberi säilitamiseks ruumi ei jagu, siis hambaharjad ja -pastad, prügikotid on sellised, mis mahuvad ka väiksesse panipaika. Osta selliseid asju hulgi ja siis, kui on väga hea soodukas.

3. Toiduaine, mis säilib kaua
Kaua säilivaid toiduaineid nagu kaerahelbed, oad, makaronid ja riis on hea idee osta suures koguses, kuna need säilivad üsna kaua. Alkohol sobib samuti siia kategooriasse.

Avafoto: Kuvatõmmis Youtube´i videost