NordenBladet – Oma esimeses unistusi ja soove kajastasvas blogis (Minu unistused & soovid – reaalsed, ebareaalsed ja täiesti ebareaalsed -Vol 1) avaldasin teile ühe oma elu suurima unistuse, mis on reaalselt juba teostumas – olla ühel päeval sama võimas nagu seda on olnud Arianna Huffington maailma meedias.

Täna 67-aastane Arianna Huffington oli 2009. aastal ajakirja Forbes hinnangul kõige mõjukamate meedias tegutsevate naiste nimekirjas 12. kohal. 2014. aastal oli ta Forbesi kohaselt mõjukuselt 52. naine maailmas. 2011. aastal omandas meediakorporatsioon AOL Ariannale kuuluva Huffington Posti 315 miljoni dollari eest. Olles ligi 10 aastat OHMYGOSSIP´i brändi arendanud (üle maailma tuntud veebilehed, mis ilmuvad tänaseks eesti, soome, rootsi, inglise ja vene keeles ning sotsiaalmeedias ka norra ja portugali keeles ning millel on igapäevaselt üle 150 000+ regulaarse unikaalse lugeja ning üle 5+Miljoni sotsiaalmeedia järgija), võin öelda, et olen mõnes mõttes täna Huffingtonist juba ammu ees, sest olen haaranud laiema rahvusvahelise publiku – OHMYGOSSIP ilmub seitsmes keeles. 2016 läks OHMYGOSSIP ühe populaarseima ja suurima Skandinaavia meediakontserni NordenBladet´i alla. Nagu Arianna Huffingtonist sai peale tulusat müüki The Huffington Post Media Groupi president ja peatoimetaja, sai minust NordenBladet´i juhatuse liige ja peatoimetaja. Peale OHMYGOSSIP´i ühendamist NordenBladet´iga on brändi kasv mitmekordistunud ning juba 2018 aasta alguseks prognoosime ligi 400 000 unikaalset lugejat päevas pelgalt vaid Skandinaaviast. Aga sellel unistusel peatusin juba oma EELMISES blogis.

Minu unistused on meeletud, ausõna! Uskuge, nii suurelt unistamine on juba omaette kunst! Mitte asjata pole mitmed Araabia Ühendemiraatide valitseva perekonna liikmed ning tuttavad USA milonärid korduvalt soovinud minu arvamust ja mõtteid mitmete hullumeelsete ideede lihvimisel.  Jah, kuulsite õigesti! Olen oma arvamust, näpunäiteid ja ideid vahetanud maailma kõige rikkamate inimestega. Olles põhjalikum, lisan, et siinkohal räägime fantaasiate teostamisest, millel pole mingeid rahalisi piire. Et mõistaksite täpselt olukorda, siis esitan teile küsimuse: Mida teeksite siis, kui raha poleks probleem? Mida teeksite, kui teie kõige pöörasemad ulmeideed täituksid – ehitaksite hõljuva linna teise linna kohale, kino kosmosesse, tooksite trükki liikuvate piltidega paberajalehed? Püüaksite tuua rahu maailma, panustada vähiravimite tootmisesse? Arendaksite geenitehnoloogiat? Luuraksite inimeste järel? Panustaksite teadusele? – valikuid on lõputult.  Tänases blogis ma veel nende “täiesti ebareaalsete” unistuste kirjeldamiseni ei jõua, ent tulevastes blogides hakkan teile neist kirjutama – alates sellest, mida teeksin-ostaksin siis kui mul oleks 100 miljonit eurot, 500 miljonit eurot ja miljard eurot (jne) ning ka sellest, milliseid erivõimeid omada sooviksin. Unistamisel pole piire! Kavatsen avada teile oma unistuste maailma – isegi selle, millest on veidi ehk naeruväärnegi rääkida. Minu meelest unistamine ja unistused on lahedad ning väga lahedad on ka sellised ebareaalsed, täiesti ebareaalsed unistamised. Sellised, mida polegi võimalik saada – isegi mitte kogu maailma raha eest – see on koht, kus siseneme muinasjutumaailma! Minu lemmikmaailma!

Muinasjutud on minu jaoks nagu vesi ja õhk. Mina ilma muinasjuttudeta elada ei oska! Kui ma ennast vähemalt paar korda nädalas mõnda muinasjuttu ei mõtleks, siis ma oleks tänaseks juba hulluks läinud (mida ma võimalik, et olen selletagi! hehe). Minule on vaja lapselikku fantaasiat ja fantaasiamaailma. See on võib-olla põhjus, miks ma alati lastega väga hästi läbi saan ja ühise keele leian. Mulle meeldivad muinasjutud, mulle meeldib muinasjutte välja mõelda ja ma sooviks väga mõne muinasjutu ka reaalselt raamatuna kirja panna – see on minu unistus, mida võib lugeda kohe päris reaalseks unistuseks. Ma tahan kirjutada muinasjutte!

Mul on hetkel peas valmis täiskasvanutele suunatud muinasjutt “Sepher Strong ja Taevasinine palee“, kus naised valitsevad maailma ning haaremi mehed kiusavad üksteist, et lemmikmeheks saada. 50-aastane valitsejanna otsib poegadele naised ning nimetab tütred erinevate piirkondade juhtideks. Mehed lugeda ja kirjutada ei oska ning valitsevatel positsioonidel ei ole. Kirjutada oskavad vaid eritreenitud Jahtijad e.Huntersid. Mängu tuleb ka noor õrn naisterahvas – Shoshana ehk Shana, kes keerab kogu “hetke tõe” tagurpidi.  Peas on nii palju materjali, et sellest võiks kirjutada ühe raamatu aga ka triloogia. Raamat on peas juba valmis, vajaks vaid kirja panemist – sünopsis on valmis ning samuti kogu sisu kulg.  See on unistus, mille teostumiseks on mul vaja aega! Aeg on aga mulle hetkel kõige kallim vara, aeg on just see, mis mul on pikalt ette planeeritud! Ma ei räägi tunnist-kahes päevas, mida suure tahtmise juures näpistada annaks, mul oleks vaja 3 nädalat non-stop endale – täielikku pühendumist, sisse elamist, täiesti segamatut aega endale. Siis oleks raamat valmis ja see raamat oleks vähemalt sama edukas kui J.K Rowlingu loodud Harry Potter´i seiklused või Stephenie Meyer´i Twilight- seeria – seda loomulikult tingimusel, et leiaksin oma raamatule sama võimeka turundaja ja PR-toe. Maailmas on meeletult palju lahedaid raamatuid ning veelgi rohkem sitta (pardon!) – olematut turundust! Tegelikult see, mis mu peas toimub on reaalselt geniaalne, see raamat oleks veel vingem kui tänased kassahitid! See on absoluutne miljardi dollari projekt! Ja selle teen ma ühel päeval teoks, sest see on mul juba olemas – kogu raamat, peatükkide kaupa, kõik on juba olemas!!!

Raamat sündis mu peas tänu sellele pildile  ja elule koos oma kalli autistist türe Ivanka Shoshana´ga – maailma ühe kõige armsama, õrnema, ilusama ja nutikama väikese tüdrukuga!
Kõik on võimalik, uskuge endasse!