OHMYGOSSIP – Eestis reisimine kogub aasta-aastalt üha enam populaarsust ning paljud inimesed valivad puhkuse veetmiseks pigem kodumaa kui mõne välisriigi. Kuigi pindalalt väike, on Eestil ometigi pakkuda puhkajaile palju põnevat ning huvitavat. Reisikirjanik ja rännumees Marko Kaldur tutvustab Ohmygossip´i uues rubriigis #ReisiEestis Eestis reisimise võimalusi, põnevaid paiku ja huvitavaid tegevusi kõikjal Eestis!

* Eestis on enam kui 7500 vaatamisväärsust igasuguse maitsega ning huvidega reisijaile: mitmekesine loodus, huvitavad matkarajad, kaunid väikesaared, maalilised rannajooned, ajaloolised paigad, arhitektuur, mõisad-lossid-linnused, ekstreemne tööstuspärand, teemapargid, külakõrtsid, imeilusad maastikud jpm.

* Eesti ürgne loodus on üks omanäolisemaid Euroopas – lisaks eripalgelistele maastikele võib kohata metsloomi (kellest peljata tasub vaid kõige pisemaid – ehk puuke) ning nautida rahu ja vaikust metsade-rabade rüpes.

* Eestis toimub aastaringselt palju huvitavaid kultuurisündmusi, millede seast leiab endale sobiva igaüks: alates kontsertidest ja vabaõhuetendustest kuni külasimmanite ning eksklusiivsete üritusteni.

* Tühja kõhu täitmiseks leidub Eestis sadu söögikohi, mis pakuvad võrratut maitseelamust nii kodumaisest köögist kui eri riikide või stiilide menüüst.

* Eestis reisides ei pea valdavalt keelebarjääri pärast muretsema – isegi Ida-Virumaa enamikes teenindusasutustes on võimalik väga edukalt eesti keeles suhelda. Pigem tekib probleem Setomaal sealse murraku mõistmisega…

* Kuna üksteisest kaugeimate Eesti punktide (Narva-Jõesuu ja Sõrve säär) vahemaa on napid 400 kilomeetrit, siis on kehva ilma või halva tuju puhul alati lihtne tagasi koju suunduda.

* Sa saad vabalt igal hetkel sõpru-tuttavaid kaasa kutsuda või laagriplatsile meelitada, et koos nähtud paigad ning ühised ettevõtmised meeleolukaid mälestusi jätaksid.

* Eestis ringi reisimine ei ole piiratud vaid suvehooajaga – põnevust ning tegevust jagub aastaringselt, tuleb vaid leida endas soov kodumaad avastada ning Eestis leiduvat nautida!

8 põhjust Eestis reisimiseks8 põhjust Eestis reisimiseks8 põhjust Eestis reisimiseks8 põhjust Eestis reisimiseks8 põhjust Eestis reisimiseks8 põhjust Eestis reisimiseks8 põhjust Eestis reisimiseks8 põhjust Eestis reisimiseks8 põhjust Eestis reisimiseks8 põhjust Eestis reisimiseks8 põhjust Eestis reisimiseks8 põhjust Eestis reisimiseks8 põhjust Eestis reisimiseks8 põhjust Eestis reisimiseks8 põhjust Eestis reisimiseks8 põhjust Eestis reisimiseks8 põhjust Eestis reisimiseks8 põhjust Eestis reisimiseks8 põhjust Eestis reisimiseks8 põhjust Eestis reisimiseks8 põhjust Eestis reisimiseks8 põhjust Eestis reisimiseks
Fotod: Marko Kaldur

Nüüdsest alates tutvustab reisikirjanik Marko Kaldur OHMYGOSSIP´i veergudel vaatamisväärsusi ja tegevusi, mida Eestis nautida; paikasid, kus aega veeta; kultuuri- ja maitseelamusi eri valdkondadest. Võta ette meeleolukas reis mööda Eestit ning külasta neid kohtasid, mis huvi pakuvad või meelde jäävad! Soovid koos Marko Kalduriga Eestis ringi reisida või matkata, giiditeenust kõikjal Eestis, häid nõuandeid Eestis rändamiseks? Siis kirjuta info@avastaeesti.ee ning avasta Eesti Facebookis www.facebook.com/avastaeesti ja Instagramis www.instagram.com/avastaeesti.