OHMYGOSSIP – Finnairi stjuardess ja kapten jagavad reisijatele nippe, kuidas võimalikult mugavalt reisida, kirjutab Iltalehti.

Finnairi stjuardess Hanna Kela-Sjörberg teeb piletite sisseregistreerimise juba kodus ära, et vältida lennujaamas järjekorras seismist. “Riietun mugavalt ja võtan lennukisse kaasa võimalikult vähe asju. Ainult passi, rahakoti, hambaharja, hädavajalikud meigiasjad ja vahel ka vahetusriietuse,” lisab kogenud stjuardess.

Finnairi meeskond jagab nippe, kuidas nemad reisivad:
1. Võta kaasa võimalikult vähe asju.
2. Võimaluse korral vali aknaäärne koht.
3. Igavuse peletamiseks võta kaasa Ipad või raamat.
4. Lapsega reisides võta kaasa snäkke ja mänge. Võid kaasa võtta ka lapse padja või teki.

Lennukikapten Stefan Vikström naudib lendamist ka siis kui ta on tavareisija rollis. “Usaldan lennukikaptenit ja tunnen end turvaliselt. Ma pole kunagi lennukis kartnud. Tunnen end õhus turvalisemalt kui maanteel liigeldes,” rahustab kogenud Finnairi kapten kõiki inimesi, kes kardavad lennukiga sõita.

Avafoto: Ohmygossip.com

Loe lisaks:
Praktilised nipid, kuidas lennuhirmust üle saada
Kartus lendamise ees on üks kõige tavalisemaid hirme, sest olgem ausad, kui loomulik saab üldse pilvede vahel metallkarbis viibimine inimesele olla? Õnneks on lennukiga lendamine turvaline transpordiviis (näiteks autosõiduga võrreldes).

100 kasulikku nippi nutikaks reisimiseks!
Soodsalt reisimine on tihti lihtsam, tehtavam ja võimalikum, kui võiks esialgu arvata. Just seepärast toome teieni 100 soovitust, kuidas odavalt reisida. 

Save