NordenBladet — Tallink avaldas pildid uuest laevast MyStar, mida ehitatakse praegu Soomes Rauma laevatehases ja mis hakkab sõitma Tallinna ja Helsingi vahel.

Laeva sisekujunduse tegi Soome ettevõte dSign Vertti Kivi & Co. Vertti Kivi on tunnustatud soome sisustusarhitekt, kes on muu hulgas teinud Viking Grace’i, Turu Scandic Hamburger Börsi ja Joensuu Original Sokos Hotel Kimmeli sisekujunduse, vahendab Iltalehti.

Välimuselt meenutab laev 2017. aastal valminud ja Tallinna-Helingi liinil sõitvat Megastari. Sisekujundus on aga teistsugune.

MyStaril on kavandatud täiesti uutmoodi ruumid ja reisijate liikumine on muudetud sujuvamaks. Laeval on kokku 14 avalikku ruumi, mis on mõeldud eri sihtrühmadele.

Laeva teema on Beauty of the Baltic Sea (tõlkes: Läänemere ilu). Laeva süda on ostukeskus Traveller Superstore. Poe alumine korrus meenutab veinikeldrit ja seal saab korraldada degusteerimisi.

MyStar peaks valmima 2022. aasta kevadel, mil see alustab sõitu Tallinna-Helsingi liinil. Kevadel hakkab Läänemerel sõitma teinegi uus laev: Viking Glory Turu ja Stockholmi vahel. Tänavu sügisel hakkas Vaasa ja Umeå vahel sõitma uus laev Aurora Botnia.

Pilte laevast näete SIIT