NordenBladet – Eilne päev oli lihtsalt kohutav, üks katastroof teise otsa. Lisaks sellele, et autol hetkel esiklaas katki, läks eile ka kumm puruks. Oleme naelast või mingist metallkonksust üle sõitnud, see lausa turritas kummist välja kui puksiiriabi saabus.

Igatahes saabus kindlustuse saadetud autoabi kiirelt ning lappis kuidagi ajutiselt kummi ära, nii et sai “teekonda” jätkata. Autoabi arvas, et nii saab tükk aega sõita, aga ma ise arvan, et tuleb hakata uut kummi (või tervet ringi kumme) vaatama.

Siis kallas Ivanka mu arvutile piima ning taaaah, kolmas arvuti “läbi imeliste pisikeste kätekeste” taas katki. Õnneks on meil siin majas kokku 8 arvutit, seega töö seisma ei jäänud… aga kes vähegi arvutiga tööd teeb, see teab, et just seda ühte “lemmikarvutit”, mis iga päev töös on, tuleb kasutada, et saavutada häid tulemusi.

Ka sellega päeva draamad ei piirdunud. Ivanka saviringi õpetaja teatas, et ta on haigeks jäänud ning kaua oodatud saviring jäi ära ning tänu sellele ebaõnnestumiste ahelale jäi mul nägemata ka WIT (Women in Technology) online konverents, mida väga ootasin.

Mõtlesin, et lähen õue jalutama ning lasen “ärritusauru” välja, aga õues oli nii külm, et masendus hoopis süvenes. Siis tuli teade, et koolid hoitakse terve märtsi kinni ning lapsed on distantsõppel. Sellest kui halvasti koduõpe nii pikas ulatuses lastele mõjub kirjutasin SIIN. Ja siis veel see uudis, et kõik poed peale apteekide ja toidupoodide pannakse kinni. Eiiiii!

Aga positiivsetest asjadest ka.. 🙂
– Sellel nädalal valmis uus hiiremaal seeriast “Tema Kõrgeausus Hiir Esimene“. See siis selle seeria 13. maal! Teha on veel palju (samanimelise lasteraamatu tarvis on valmis vaid kaks peatükki ning maale tuleks teine sama palju juurde teha).
– Alustasin NordenBladet´ile müügikeskkonna ja oksjonikeskuse ehitamist.
– Sain oma maalikogusse juurde seitse imelist Eesti kunstniku maali
Elisheva & Shoshana bränd alustas koostööd kahe uue toreda ilublogijaga
– Sain teate, et koroona vaktsineerimise järjekord on minuni jõudnud ja et saan juba sellel reedel (12.märts) esimese AstraZeneca vaktsiini
– Sain kingituseks vahva spordikella Mi Smart Band 5. Sellel sellised vahvad funktsioonid nagu pulsimõõtja, personaalne aktiivsusindeks,  REM une tuvastus ja muu põnev. Näiteks näen kui palju olen kaloreid põletanud. Täna ühendasin selle telefonis Mi Fit appiga ning asetasin käele.
– Ostsin poest uued armsad lepatriinude ja kärbseseentega salvrätid! Haha… pisike asi eks, aga mul tõstis tuju. Kokkasin mitu tundi (tegin taas kartulikotlette, ahjuliha, värsket salatit). Serveerisin ilusti (tegin vahva näo toidust, mis lastele meeldis). Uue tootena katsetasin Felixi pestomajoneesi. See oli päris hea!

Praeguseks kõik! Kallistan!




Loe ka minu eelnevaid blogipostitusi (kõik postitused on loetavad neljas keeles – eesti, soome, rootsi ja inglise keeles!) 🙂