NordenBladet – Nädal jälle möödas nagu lupsti ning igapäevasest blogimisest, nagu ma hirmsasti sooviks, ei tule midagi välja. Päevad mööduvad lihtsalt nii kiirelt. Ja vahel mõtlen, et kas ongi mõtet iga päev blogida – mis seal väga uut ikka on – tegelen lastega, teen süüa, koristan, arendan veebilehti ning Elisheva & Shoshana brändi. Same old, same old 🙂

Lähen lähinädalatel Saku tervisekeskusesse vaktsineerima. Saan COVID-19 kaitseks AstraZeneca vaktsiini. Algul võtsin mõtlemisaega, et kas ikka soovin teha, aga siis otsustasin vaktsineerimise kasuks. Igaks juhuks käisin SynLab´is kontrollimas, kas olen juba koroona läbi põdenud. Vereproov koos maksudega maksis veidi alla 20 euro ja vastus tuli kiirelt – ei ole veel põdenud, ei ole antikehi.

Millegipärast aina pildistan toite üles. Veedan iga päev tunde köögis, tahan perele pakkuda südamega valmistatud head kodust toitu. Võtab küll palju aega, aga tänaseks olen seisukohal, et iga minut, mis endale-perele-lastele-kallimale pühendad, on kulda väärt. Me elame ainult korra ja peale meie surma ei huvita suures plaanis kedagi, kui mitu firmat me üles ehitasime.. küll on aga oluline, et täna ja praegu oleme õnnelikud, tänulikud ja eluga rahul.

Tänane hommikusöök (väga tüüpiline meie kodus) – kaerahelbe puder, peet, marineeritud tomat, till, hapukoor ja kohv. Õhtuks tegin meeletult hea kõrvitsa-porgandi püree Kiievi kotlettidega (kanfileekotlettidega).


Retsept: Kõrvitsa püree

Vaja läheb: kõrvits, porgand, tsilli pipar, tomati püree, näpuotsatäis soola

Kõrvitsa püree tegemisel kõige suurem väljakutse on kõrvitsa koorimine. Olge ettevaatlikud, et sõrme ei lõika! Koorige ja tükeldage kõrvits ja asetage potti, siis lisage porgand ning pool tsilli pipart. Kogused valige ise (kõrvits ja porgand on enam vähem pooleks). Lisage vett ja keetke kuni kõik pehme. Siis kallake juurde tomatipüree ning keetke veel natuke. Nüüd laske natuke jahtuda ja püreestage (ettevaatlikult!), tuliselt on seda väga ohtlik ja raske püreestada.




Käisin nädala algul ka ilusalongis. Käin iga kuu 1-2 korda ripsme- ja kulmuhoolduses.  Lisaks käin regulaarselt depilatsioonis, maniküüris ja pediküüris ning aeg-ajalt ka epilatsioonis. Vahel ka massaazis ning teistel protseduuridel. Juukseid olen viimasel ajal hoolndanud ise. Värvin ja maskitan umbes kolme kuu tagant. Mul olid ca 20 aasta eest maailma pakseimad juuksed, aga aastatepikkuse stressiga langesid peaaegu kõik juuksed välja. Vahepeal oli seis ikka väga nutune. Ma ei leidnud abi mitte kusagilt, kuigi proovisin pea kõiki müügil olevaid erinevate brändide tooteid ja teenuseid, mis turul saadaval. Oma enda suur juusteprobleem tõukas mind looma Elisheva & Shoshana brändile Aaloega Sügavpuhastavat Detox peanahahooldusšampooni (pikemalt infot sellest heast tootest leiate –> SIIT). Olen väga uhke selle toote üle – aastaid testimisi ja laborikatseid koostöös NordenApothecary´ga ning parimate toorainete otsimisi kannavad tänaseks vilja – turul on tippkvaliteediga ning super tõhus peanahahooldustoode, mis reaalselt töötab! Ning see pole veel kõik, toode on siinjuures maksimaalselt loodussõbralik ning naturaalne!  Märts on naiste kuu, ning tahan oma rõõmu teiega jagada. Seega, kõik, kellel on juukseprobleeme, saate selle toote ElishevaShoshana.com veebipoest -20% soodustusega. Kasuta koodi TERVEDJUUKSED. Kood kehtib märtsi lõpuni!

Kallistan!


Loe ka minu eelnevaid blogipostitusi (kõik postitused on loetavad neljas keeles – eesti, soome, rootsi ja inglise keeles!) 🙂