NordenBladet – 18.detsembril saime teada, et Ivanka Shoshana klassis on kaks õpilast koroonas ning pühad tuleb karantiinis veeta. Olime mitmesse kohta külla oodatud ning see uudis lõi kahjuks kõik plaanid sassi. Aga mis seal ikka, mulle meeldib tegelikult väga kodus olla ning vaikselt toimetada-küpsetada.
Tegin ahjus liha, verivorste, ploomidega praekapsast ning enda retsepti järgi toorjuustukastmes ühepajatoitu (lillkapsast, paprikast, sibulast ja kartulist), küüslaugu juustu salatit ja Caprese salatit (tomat, mozzarella, basiilik, pesto). Magustoiduks aga vana head küpsise-vahukoore torti mandlite ja banaaniga.
Ilusat aastalõppu!
Loe ka minu varasemaid blogipostitusi:
Helena-Reet: SPA´s käik, muinasjutuline aianduskeskus ning imemaitsva ahjuroa RETSEPT!
Helena-Reet: Nädalavahetusest ning väärt mõte “Heade mõtete purgist!”
Helena-Reet: Hanuka pidulaud ning küünalde süütamine + RETSEPT: Toorjuustu- rabarberikook mandlitega
Helena-Reet: Mida sellel aastal lastele, sõpradele ja koostööpartneritele kingin
Helena-Reet: Ivanka kiri päkapikule ning kokkamispisikust
Helena-Reet: “Tema Kõrgeausus Hiir Esimene” hakkab kuju võtma + GALERII!
Helena-Reet: Kas blogin “liiga tõsiselt”?
Helena-Reet: Minu uued terviserutiinid – liikumisest ja toidust
Helena-Reet: Kandideerime ERM´i “Oma näitus 2020” võistlusel ideega “Meie kodune nõiaköök”