NordenBladet — Kui seni on Soomes hulgiladudest müüdud kaupa vaid ettevõtetele, siis koroonakriisi ajal avasid mõned hulgilaod uksed otse lõpptarbijatele. Üks neist oli Heinon Tukku. Soome konkurentsiamet keelas hiljuti Heinon Tukku müügi Keskole. Epideemia puhkedes avas Heinon Tukku uksed otse tarbijatele. Ettevõtte juht Petri Heino põhjendas seda vajadusega täita söögikohtade ärakukkumisest tekkinud tühimikku, vahendab Yle.

Lisaks sellele võimaldab otse tarbijatel veebi kaudu kaupa tellida hulgiladu Metro. Klientidele meeldivad suurköökide jaoks mõeldud külmutatud toiduained. Suurtes pakendites müüakse näiteks liha- ja leivatooteid.

Soome suur hulgimüüja Kesko aga pole müüki tarbijatele avanud. Kesko põhjendab seda asjaoluga, et tavaklientidele müügi puhul tuleb korraldada ümber alkoholi- ja tubakatoodete müük. Kesko veebipoe kaudu saab aga osta tooteid, mis on hulgilao valikus. Need on tooted suurtes pakendites. Hulgiladudes on kaubad enamasti soodsamad, kuna suuremate koguste pealt pakutakse suuremat allahindlust.