NordenBladet – Nordic Capital ja CVC Fonder viivad lõpule autoklaasifirma Cary Group pakkumise. Aasta pärast IPO-d ostetakse ettevõte välja algse märkimishinnaga.

2069 töötajaga Stockholmi ettevõte Cary Group Holding AB (CARY.ST) pakub koos oma tütarettevõtetega autohoolduslahendusi Rootsis, Taanis, Norras, Portugalis, Ühendkuningriigis ja Hispaanias. Ta tegeleb sõidukiklaaside remondi ja vahetamisega ning kaamerate ümberkalibreerimisega. Lisaks pakub ettevõte finantseerimisteenust.Firma pakub oma teenuseid kaubamärkide Ryds bilglas, Svenska Bussglas, Mobile Windscreens, Crashpoint, Danglas, Cary, Quick Car Fix, Autoklinik, Auto Cristal Ralarsa, ExpressGlass ja Charles Pugh all. Cary Group haldab 929 töökoda, sealhulgas 199 frantsiisitöökoda ja 401 mobiilset üksust. Ettevõte asutati 1947. aastal ja selle peakontor asub Rootsis (Hammarby Kaj 10D, Stockholm 120 32).

Nordic Capitali ja CVC Fonderi ühisettevõte Teniralc viib tehingu Cary Group-iga lõpule ja omandab 98,8 protsenti autoklaasifirma aktsiatest. Pakkumise tegi ka Odin Fonder ning väljendas samas teatud kurbust Cary Groupi börsilt lahkumise üle.

Cary Group, mis varem kandis nime Ryds Bilglas, sisenes Stockholmi börsile 23. septembril 2021 märkimishinnaga vaid 70 Rootsi krooni. Hind oli kõrgeim jaanuari alguses, tippnoteering 116,20 Rootsi krooni 4. jaanuaril. Madalaima hinnaga kaubeldi aktsiaga juunis, mil see maksis kohati veidi üle 40 Rootsi krooni.


Graafik: 23.09.2022 Finance.Yahoo.com

Cary Group´i aktsia on olnud pea kuu tõusulainel, sulgudes tänase kauplemispäeva lõpus 69.50 rootsi krooni juures. Tänane tõus võrreldes eilsega oli +0.29%.