Pika laulmiskarjääriga Soome kaunis naine Katri Helena ja Tommi Liimatainen´i vahel on kuulujuttude kohaselt sädet, kuid paar ise selle kohta veel kinnitust ei ole andnud, vahendab Iltalehti.

Emma Gala salapäraseimad külalised jätsid vip-võimaluse vahele ja vältisid meediat. Korraks saadi paar siiski poseerima Iltalehe fotograafile.

Soome laulja Katri Helena ja tema manageri Tommi Liimatainen´i ümber on keerelnud romantilisi kuulujutte alates sellest ajast, kui neist kirjutati eelmise aasta augustis Soome ajakirjanduses. Nad ei ole siiski oma suhtele veel kinnitust andnud.

Katri ja Tommi istusid lauas üksteise vastas, sõid koos õhtust, kuulasid muusikat ja lahkusid koos.

Katri Helena vahetas novembris oma plaadi-ühingut ning läks Liimatainen´i Hype Records´isse. Jaanuaris sai Liimatainen´ist ootamatult aga juba Katri Helena manager.

“Katri Helena on Soome number üks naisartist ja on väga suur au ja hea meel töötada koos temaga, kuna ta on nii stiilne ja professionaalne naine. Ta on tõeliselt stiilne ja kaunis naine,” ütleb Liimatainen.

Katri Helena on saanud ligi 50-aastase karjääri jooksul 17 kuldplaati, neli platina plaati ja ühe topelt platina. Naise hittrepertuaaridesse kuulub muuhulgas “Puhelinlangat laulaa”, “Vasten auringon siltaa”, “Katson autiota hiekkarantaa” ja Anna mulle tähtitaivas”.

 

[ot-gallery url=”gallery/katri-helena-ja-tommi-liimatainen-l%c3%b5puks-ometi-koos”]