Elite Model Look on juba aastaid korraldanud modellikonkursse, kus valitakse mitmete andekate ja kaunite tütarlaste seast see õige. Soomes algavad peagi esimesed otsingud, kuhu võivad minna kõik kriteeriumile vastavad neiud, kirjutab Iltalehti.

Modelliagentuur Elite toob Elite Model Look võistluse esimest korda Soome.

“Soome on läbi aegade olnud tuntud osa Põhjamaadest, kust tuleb kauneid ja säravai naisi. Me usume, et nüüd on Soomel võimalik oma tõelist ilu näidata,” ütleb sündmuse eest vastutav Kristin Lane.

Maailmakuulsad modellid näiteks Cindy Crawford, Linda Evangelista ja Gisele Bündchen alustasid oma modellikarjääri just Elite Model Look võistlusega, kus paistsid silma catwalk´i laval.

Otsingud algavad 7. mail, kaubanduskeskuses Jumbo, mis asub Soomes Vantaa linnas. Osalejatelt eeldatakse fotogeenilisust, vähemalt 172cm pikkust ja 14-22 eluaastat. Kaubanduskeskuse publik saab jälgida tüdrukute valikut.

Elite Model Look valib Soomest 15 tüdrukut, kes pääsevas Stockholmis korraldatavale võistlusele. Stockholmis selgitatud paljulubavad modellid pääsevad rahvusvahelisse finaali, kus osalevad üle 80 riigi esindajad.

Võitja saab auhinnaks kahe aasta pikkuse modellilepingu Elite agentuuriga.

Maailmatuntud modellikonkurss toimus esmakordselt Eestis aastal 2006.

Eelmisel aastal võitis võtstluse ukrainlanna Karolina Tolkachova.

 

[ot-gallery url=”gallery/7-mail-algavad-soomes-elite-model-look-modelliotsingud”]