Teisipäev, märts 19, 2024

Monthly Archives: mai 2016

Suurepärane uudis Läänemere keskkonnale: Laevadel keelatakse reovett Läänemerre lasta

OHMYGOSSIP — Rahvusvaheline Merendusorganisatsioon IMO otsustas jõustada seaduse, mis keelab kruiisilaevadel oma reovee laskmise Läänemerre, vahendab Maailma Looduse Fond.

Stockholmi ja Helisingi vahet käivad laevad ei ole oma reovett juba aastast 2007 Läänemerre eraldanud kuid teiste rahvusvaheliste laevade tegevuses on olnud erinevusi, hoolimata, et neile on Helsingis pakutud võimalust reovesi nö ära anda.

Veidi üle aasta tagasi, 2015 aasta märtsis, avaldas WWF (Maailma Looduse Fond) muret Läänemere merekeskkonna kaitse (HELCOM) raportis, et vaid 30% rahvusvahelistest kruiisilaevadest jätavad oma reoveed sadama vastuvõtupunktidesse. Kuigi Rahvusvaheline Merendusorganisatsioon IMO võttis keeluotsuse juba 2010. aastal vastu, on rakendamine aastaid edasi lükkunud. Nüüd aga teatab WWF rõõmsana, et rahvusvahelisi kruiisilaevasid sunnitakse oma reovett andma vastuvõtupunktidesse.

“See on otsene võit Läänemere rannikuriikide elanikkonnale ja loodusele. Luksuskruiisilaevade jäätmeveed on tekitanud suurt koormust Läänemerele,” ütleb WWF mereprogrammi juht Sampsa Vilhunen. “Oleme otsusega tohutult rahul, sest oleme selleks viimased 10 aastat vaeva näinud. Meie töö veel jätkub, sest kavatseme hakata jälgima, et rakendamise otsust ka järgitakse,” ütleb mees.

Kuigi uudis on hea ja väga oodatud, on muutused aeglased. Keeld jõustub järk-järgult. Jäätmevete merre laskmise keeld jõustub uutele laevadele alles 2019. aastal ja olemasolevad laevad saavad üleminekuperioodi kuni 2021. aastani. Eestimaa Looduse Fond on teiste Läänemere äärsete riikidega koostööd teinud alates 2006. aastat. Laevade reovee vähendamise murega on võrgustik tegelenud loomisest alates.

 

 

5 nõuannet naisele, kelle mees on voodis kehv partner

OHMYGOSSIP — See on täiesti loomulik, et leiad partneri, kellega iseloomud klapivad suurepäraselt, aga kui asi jõuab voodilinade vahele, võib juhtuda, et olete sootuks erinevad. Õnneks saab selle jaoks üpris palju ära teha, vahendab Times of India.

Seks on suhtes väga oluline, aga mida teha, kui unelmate mees ei ole unistuste mees voodis? Paljud lähevad sel puhul lahku ent ei tea, et tegelikult saab ka ise palju ette võtta, et olukord paraneks.

5 nõuannet armunutele, kelle kaaslane on voodis kehv:

1. Uuri tausta
Püüa välja selgitada, miks ta ei valda teatud liigutusi. Kui saad teada kindla põhjuse, võite üritada seda parandada.

2. Rääkige asjast
Rääkige asjast avameelselt ja ütle mehele, millest puudust tunned. Kui teema on mehe jaoks ebamugav, ürita leida teine viis, et teemale lähedale jõuda ning jõudke ikkagi selgusele.

3. Kaasake abivahendeid
Kui mees ei suuda sind tippu viia, võtke abivahendid mängu. Naudi oma kaaslast, aga kasutage ka abivahendeid. See võib muutuda täiesti uueks kogemuseks.

4. Ole avameelne
Mees oletab, et sulle võib midagi meeldida, mida ta teeb, aga tegelikult see ei meeldi sulle. Seetõttu tasubki öelda, millist seksi sina pead heaks ning ka tema võiks avameelselt öelda, mis temale hea tundub.

5. Ole siiras ja aus
Kui teeskled orgasmi, arvab ta, et naudid ja ei muuda midagi. Seetõttu ole tõeline ja ära vea meest ninapidi.

 

Loe lisaks:
Naiste salasoovid: kui ainult mehed teaksid neid asju suuseksi kohta
OHMYGOSSIP — Täiuslik voodielu, õrnused, hellused, üksteise mõistmine on see, mida me kõik soovime oma partneriga jagada. Mees – usu või mitte, aga sa võid selle täiesti nässu keerata.

Mehed paljastavad salajased seksirituaalid, mida iga kord järgivad
OHMYGOSSIP — Women´s Health püüdis kinni mõned mehed, kes olid avameelselt nõus paljastama rituaalid, mille alati kaasavad seksi. Kas mõni neist tundub ka sinu jaoks tuttav?

12 seksiga seotud probleemi, millega pöördutakse teraapiasse
OHMYGOSSIP — Glamour.com lehe poolt kokku pandud 12 seksiga puudutavat probleemi, mida teraapias enim avaldatakse. Kõik need probleemid on õnneks lahendatavad.

 

Vaata, millist pöörast ilutrendi prantslannad armastavad! FOTOD!

OHMYGOSSIP – Prantslannade ilu kiidetakse kõikjal maailmas. Laines juuksed, punased huuled, tihedad kulmud ja perfektne nahk on klassikalised ja vägagi ihaldusväärsed, kuid harva mõeldakse, mida prantslannad ise imetlevad.

Prantsusmaa Pinteresti kasutajate hulgas on kõige kiiremini populaarsust koguvaks ilutrendiks ebatavalised kulmud: erksad, kuldsed, hõbedased, värvilised, huvitava disainiga – mida erilisemad ja pilkupüüdvamad, seda paremad! “Me näeme, et aina rohkem ja rohkem inimesi Prantsusmaal otsivad uusi trende ja hindavad grotesksust,” kommenteerib uute iluhulluste levikut Prantsusmaa Pinteresti turundusjuht Lucie Marquet.

Ameerika Ühendriikides ollakse n-ö prantsuse ilust tõsiselt vaimustatud, mida tõestab fakt, et USA Pinteresti andmetel on nende lehel 23% otsingutel kasutatud otsingufraasi “French girl” ja 12% juhtudel “French beauty”. Võib vaid oletada, et pilkupüüdvad kulmud ei jää laineid lööma vaid prantslannade seas.

 

6ba90e6d8d56d0a9d807f44b6c9095fe

3c11f71e7bff3624460665ac8e3b1c8b

9cfd2141b0e0498b6a5947a8a23bf9c8

df14cc3a9ec1b961cc3322371c185a0a

Allikas: refinery29.com; Foto: pinterest.com

 

Mees, võib-olla ei ole dušši all masturbeerimine just kõige parem mõte + VIDEO!

OHMYGOSSIP — Dušši all masturbeerimise ajal tekib keemiline reaktsioon, mis muudab eneserahuldamise üheks parasjagu räpaseks tegevuseks, vahendab Medical Daily.

Mees, kas tead, miks dušši all masturbeerimine nii kleepuv tegevus on? Küsimusele vastab ajakirjanikust skulptor Levi Sharpe, kes on loonud ka alloleva õpetusvideo.

Sperma koosneb paljudest ainetest, muu hulgas ka vitamiinidest, mineraalidest ja proteiinidest. Igal ainel on oma missioon. Seemnevedelik muudab kogu sperma olemuse pehmeks ja kleepuvaks geelilaadseks aineks. Teadlased ei tea veel täpselt, kuidas antud hüübimisprotsess toimub, aga arvatakse, et see kaitseb spermat tupe happelise keskkonna eest.

Eesnäärme antigeen (PSA) muudab sperma vedelaks, et see pääseks munaraku juurde oma eesmärki täitma. Põhjus, miks sperma muutub veega kokkupuutudes veelgi kleepuvamaks, ei ole teada. Üks võimalik selgitus võib olla, et vesi takistab PSA´l tegemast oma ülesannet ning seetõttu muutubki sperma veelgi kleepuvamaks ja raskendab mahapesemist.

Avafoto: Youtube

Loe lisaks:
Mees, mis siis, kui selgub, et masturbeerid valesti?
OHMYGOSSIP — Väga harva mõeldakse selle peale, kas masturbeerid üldse õigesti. Kui juba tead, et mingi viis toimib ja paneb sind hästi tundma, siis sellega on lihtne harjuda, vahendab Men´s Health.

 

Nick Bateman — Kanada mees, kelle järgi naised murdu jooksevad + FOTOD!

OHMYGOSSIP — 29-aastane Kanada mees Nicholas Yunge-Bateman tegeleb modellinduse ja näitlemisega. Mees on mitmete naiste huviorbiidis ning me ei imesta selle üle, sest no vaadake teda – oma silm on kuningas!

See mees on naiste unenägudesse põhjusega tee leidnud. Tema jumalikud näojooned ja  1.89m täiuslikku  keha on väga atraktiivne kombinatsioon. Fotodel on ka väike koer, kes paneb omakorda südame sulama.
4 aastaselt hakkas Nick karateega tegelema ning aastaid hiljem tegi ka oma karate kooli ent täna köidab meest pigem näitlemine ja modellindus. Nick on teinud koostööd selliste tuntud firmadega nagu Abercrombie & Fitch, Dsquared, Fila, Jockey, Calvin Klein ja paljud teised.

Siina aga fotosid tema Instagram´i kontolt.

https://www.instagram.com/p/BFo_S3nFOsF/?taken-by=nick__bateman

https://www.instagram.com/p/BFrmTI9lOm6/?taken-by=nick__bateman

https://www.instagram.com/p/BFPQoexFOuk/?taken-by=nick__bateman

https://www.instagram.com/p/BEjiZLRFOrB/?taken-by=nick__bateman

https://www.instagram.com/p/BECjXi_FOuy/?taken-by=nick__bateman

https://www.instagram.com/p/7dioOAFOin/?taken-by=nick__bateman

https://www.instagram.com/p/5Kx71LFOtw/?taken-by=nick__bateman

https://www.instagram.com/p/47bqsMlOqc/?taken-by=nick__bateman

Fotod: Instagram @nick_bateman