Laupäev, aprill 20, 2024

Monthly Archives: veebruar 2016

55 KASULIKKU soovitust: Austraalias elamine ja töötamine!

Foto: Austraalia

OHMYGOSSIP — Austraalias reisimine ja elamine võib palju küsimusi tekitada. Just sellepärast on teie jaoks kokku pandud 50+ soovitust ja nippi, mille hulgas on loodetavasti midagi kasulikku nii Austraaliasse minekut alles planeerivatele kui juba koha peal tegutsevatele kaasmaalastele.

Kas nädalas on võimalik 10 kg kehakaalu kaotada?!

OHMYGOSSIP — Müüdid ja tegelikkus kaalulangetamise kohta! Üks sõbranna ütleb, et piimatooted teevad paksuks, teine soovitab kõhnumistablette. Kuidas ja kas need mõjutavad kehakaalu? Mida võib süüa ja mida mitte?

Kolm isu, mis viitavad terviseprobleemile

OHMYGOSSIP — Prevention.com toob välja kolm erinevat isu, mis viitab terviseprobleemile. Toitumispetsialist Sharon Palmer´i sõnul tunnevad paljud lemmikroast suhkruni isusid. Mõned isusid tuleks aga võtta tähelepanu alla ja probleemina käsitleda.

Bikiinifitnessiga tegelemine viis noore naise ortoreksiani

OHMYGOSSIP — Soomest Jyväskyläst pärit Eveliina Rauhansalo on noor ja tegus naine, kes räägib, kuidas ta ortoreksiasse haigestus. Täna käib haigusest paranev Eveliina käib kahe kohaga tööl, treenib personaaltreenerina kliente, tegutseb massöörina ja treenib endki jõusaalis, vahendab Iltalehti.

Soome laulja Juha Tapio valiti riigi parimaks meesartistiks

OHMYGOSSIP — Juha Tapio lugu “Sinun vuorosi loistaa” valiti Soome Iskelmä raadio aasta looks. Liskas parima aasta loole käis Juha Iskelmä gaalal ja napsas parima meesartisti ja aasta albumi tiitli, vahendab Stara.fi.