Neljapäev, märts 28, 2024

Monthly Archives: juuli 2015

Tasuvaimad ametid aastal 2030 ehk mida peaksid meie lapsed õppima

Eksperdid hoiatavad, et 20 aasta pärast ei pruugi enam täna tasuvad tööd panganduses, juuras ja börsil nii kasumlikud olla. Futuroloogiaga tegelevate teadlaste hinnangul on 10-20 aasta pärast täielikult muutunud viis, kuidas me töötame ning levinud võivad olla paljud ametid, millele praegu veel nimegi ei ole, kirjutab The Telegraph, vahendab Juhtimine.ee.

Minu salajane lesbielu

Kahe lapse ema Eilen (39) oli olnud aastaid abielus, kui avastas, et kõik tema elus on vale. Kõige raskem oli oma abikaasale üles tunnistada, et ta on lesbi, aga see on ka suurim asi, millega ta elus hakkama on saanud.

2016. aasta Eurovisioon peetakse Rootsi “Globe Arena” kontserdihallis

OHMYGOSSIP — Eile tegi Rootsi riigikanal SVT teatavaks, et 2016. aasta Eurovisiooni lauluvõistlus toimub pealinnas Stockholmis. Juba teist korda Eurovisiooni ajaloos peetakse kontsert “Globe Arena” kontserdihallis, vahendab Eurovision.tv.

Ohutut päevitust pole olemas- Naha pruuni värvuse teke tähendabki rakkude kahjustust, nendivad nahaarstid.

Statistika näitab, et viimastel aastatel sageneb Eestis haigestumine nahavähki, eelkõige melanoomi. Vähiliidu andmetel diagnoositakse maailmas igal aastal kaks-kolm miljonit naha sarvkihist lähtunud vähki ja umbes 132 000 melanoomi. Haigestumine nahavähki sageneb koos osoonikihi vähenemisega stratosfääris. Kuna eestimaalased käivad üha rohkem reisimas ja noored külastavad palju solaariumi, kasvab nahavähki haigestumine pidevalt.

Kas uus kuum paar — Liam Hemsworth ja Maika Monroe?

Näitleja Liam Hemsworth* käib väidetavalt filmi “Independence Day: Resurgence” kaasstaari Maika Monroe’ga (22), kellega teda nähti möödunud nädalavahetusel Los Angelese peol mõnusalt aega veetmas. Liam oli aastast 2009 suhtes Miley Cyrus’ga. Nad tutvusid filmi “Viimane laul” filmimisel ja armusid. 2012 juunis teatas paar kihlusest, aga aasta pärast, 2013 suvel, teatas paar oma lahkuminekust.