Neljapäev, märts 28, 2024

Monthly Archives: aprill 2015

Emakakaelavähi riski vähendava HPV vaktsiiniga võivad kaasneda fataalsed kõrvalnähud!

OHMYGOSSIP — Juba mitmeid aastat tagasi hakkas uudisteportaalides  ringlema hirmutav uudis  inimese papilloomviiruse (HPV) vaktsiinide kohta. Nimelt andis Jaapani tervishoiuministeerium 14. juunil 2013 välja riikliku teadaande, et emakakaelavähi riski vähendavaid HPV vaktsiine ei soovitata enam 12-16 aastastele tüdrukutele seoses tõsiste kõrvalnähtudega, mis vaktsiini vastureaktsioonina tekkida võivad.

Kookosrasv — vaimustav tervisekosutaja ja kosmeetiline abivahend!

OHMYGOSSIP — Kookosrasv on vaimustav tervisekosutaja ja kosmeetiline abivahend, mida on mõnus nii süüa, nuusutada, kui peale määrida. Kookosrasv sisaldab rikkalikult rasvlahustuvaid vitamiine ja antioksüdantseid mineraale tsinki ja seleeni, samuti kehale ülivajalikku kaaliumit, fosforit, mangaani, magneesiumit ja vaske. Kookosrasv kaitseb rinna- ja käärsoolevähi eest ning tõstab üldist immuunsust.

Supermodell Adriana Lima: Kauni figuuri nimel pean väga ranget dieeti

Üks maailma parimaid tippmodelle, Victoria’s Secreti pesumodell Adriana Lima avalikustas, et jälgib oma toidusedelit suure tähelepanelikkusega.

12 nõuannet, kuidas hoida oma aju terve ja töökorras

Parkinsoni ja teistesse neurodegeneratiivsetesse haigustesse haigestub järjest rohkem inimesi. Eesti statistika kohta ei oska küll öelda, kuid Ameerika Ühendriikides saab Parkinsoni tõve diagnoosi igal aastal ei rohkem ega vähem kui 60 000 inimest. Praeguseks on Parkinsoni põdejaid seal riigis kokku ligi miljon. Portaal Toitumistarkus pakub tuntud autori ja neuroloogi dr. David Perlmutteri abiga välja mõned soovitused, mis võiksid aidata mälu halvenemist ja ajuhaigusi ennetada ning toetada neurodegeneratiivsete haigustega kimpus olevaid inimesi.

Miks eelistada poemahladele vett või toormahla

Foto:

Mahlu armastame me kõik juua ja meile on õpetatud, et mahl on tervislik. Nõukogude ajal oli poest vahel harva saada vaid sõbralikest sotsialismimaadest pärit ploomi- ja  tomatimahla ja  kui eriliselt vedas, võis vahel harva peale sattuda ka virsikumahlale. Küll aga tegi pea iga hoolas perenaine lugematul arvul mahlu sisse, talveks olid keldrid klaaspudelitest ja kolmeliitristest purkidest lookas, vahendab Telegram.