Teisipäev, aprill 16, 2024

Monthly Archives: november 2014

Mida teha, kui mees lööb? Kuidas väljuda vägivalla nõiaringist?

Naine, jäta vägivaldne mees maha! Sa ei pea peksu kannatama! Sellist nõu jagavad psühholoogid ja ohvriabitöötajad. Aga kuidas seda teha, kuidas väljuda vägivalla nõiaringist? Mida täpselt peaks naine samm-sammult ette võtma, kui kodus mehelt peksa saab, seda õpetab psühholoog Ülle Kalvik ajakirjas Naised.

Lewis Hamiltonist sai Abu Dhabis kahekordne vormel 1 maailmameister

Lewis Hamilton’ist sai Abu Dhabis kahekordne vormel 1 maailmameister. Suur duell jäi hooaja viimasel etapil Mercedese meeskonnakaaslase Nico Rosbergiga pidamata, sest viimase masin hakkas sõidu keskel tasapisi üles ütlema ning sakslane lõpetas sõidu alles 14. positsioonil.

Petter Northug võitis Norras toimunud klassikasprindi

Norra endine suusakuningas Petter Northug on hooaja alguses heas hoos. Purjuspäi autojuhtimise ja avarii põhjustamise eest 50-päevase vanglakaristuse ning 185 000 norra krooni (23 000 euro) suuruse rahatrahvi teeninud Northug võitis Beitostölenis toimunud FIS-i võistlustel klassikasprindi.

Psühholoog vastab: “Koolis öeldi, et laps on agressiivne ja kiuslik. No õpetaja ütles kõike n-ö läbi lillede, aga aru oli saada, et jälle mingi jama.”

Lugeja küsib: “Teen päev läbi vastikut tööd, pean kannatama ülemuse teravusi, tobedaid suhtedraamasid tööl, kõigile vastu tulema, olema leplik ….  siis tulen koju ja hakkab uus ring – lapsed vinguvad ja küsivad igasugu asju, tülitsevad pidevalt,  jälle probleemid, probleemid, õppigu ise ja saagu hakkama!”