Reede, aprill 19, 2024

Monthly Archives: september 2014

Teadlane Johns Hopkins Bloomberg: Parim lapsehoidja on vanaema

Võiks ju järeldada, et oma kõrgema vanuse poolest pole vanaemad nii head lapsehoidjad kui noored emad, kuid hiljutine uuring tõestas vastupidist. Vanaemadel on küll palju kogemusi, kuid üle 50aastased ei jookse ega reageeri enam nii kiiresti kui noored lapsevanemad. Samuti väsivad nad kiiremini ja vajavad sagedamini puhkust. Ameerikas läbiviidud uuring näitas aga hoopis vastupidist, vahendab Live Sience.

Rännaku-meetod aitab ravida haigusi ja teha rahu minevikuga

Selle aasta kevadel käis Tallinnas Rännaku-meetodi loonud Brandon Bays, kes seda enesearengu praktikat 3-päevasel seminaril ligi 300 eestlasele õpetas. Rännaku-meetod pakub praktilisi vahendeid, võimsat protsessi-tööd ja oskusi, et parandada nii hingelisi kui ka füüsilisi haigusi, avastada oma tõelist võimekust ja elada rahuldust pakkuvat elu.

Sõrmus vales sõrmes võib muuta teie elu põrguks! (Sõrmuste tähendused erinevates sõrmedes)

Vanasti oli sõrmuse kandmisel erinevates sõrmedes väga traditsionaalsed ja kindlad tähendused. Sõrmus oma olemuselt üsnagi maagiline ehe. Tänapäevalgi kinnitavad astroloogid, et sõrmuse kandmine võib väga mõjutada teie käitumist, suhteid, tervist ja kokkuvõttes kogu elu, eriti, kui olete väga tundlik inimene! Enamasti teeb sõrmuste kandmine siiski head aga kasulik on teada, mida ja milliseid jõude endas esile tuua!

Need on eduka inimese hommikused rituaalid

Foto: © Ohmygossip Couture/ Mika Pulkkinen Pilt on illustreeriv. Modell: Janni Hussi

Briti kunagine peaminister Margaret Thatcher ärkas igal hommikul kell viis, arhitekt Frank Lloyd Wright kell neli ning Robert Iger, Disney juht, kell pool viis hommikul. Ja nemad on vaid mõned näited edukatest juhtidest, kes oskasid hommikuse aja väga nutikalt oma tervise ja edu heaks ära kasutada, kirjutab Forbes, vahendab Juhtimine.ee.

Miss Ameerikaks valiti Miss New York Kira Kazantsev

OHMYGOSSIP — Pühapäeval, 14. septembril valiti Ameerikas taas kauneimat naist.