Reede, märts 29, 2024

Monthly Archives: juuli 2014

Regulaarselt talki kasutavatel naistel on munasarjavähi risk veerandi võrra kõrgem

Umbes 40 % naisi kasutavad igapäevaseks intiimhügieeniks talgipulbrit. Need osakesed võivad imbuda läbi naha, põhjustades põletikku ja luues soodsa keskkonna munasarjavähi arenguks, kirjutab Katrin Sak ERR’i teaduseportaalis.

Miks negatiivne mõtlemine nii mõttetu on?

“Kas teadsid, et meie peas on umbes 50 000 mõtet päevas? Kas me suudame kõiki neid mõtteid kontrollida ja positiivsena hoida? Ei, kahtlemata mitte. Küll aga suudame jälgida oma mõtlemise trendi, mille puhul on heaks indikaatoriks meie enesetunne,” kirjutab Kaido Pajumaa portaalis Sisekosmos.

Mis vahe on higistamisel ja hüperhidroosil e. liighigistamisel? Kuidas seda ravida?

On hulk inimesi, kes arvavad, et higistamine on seotud ainult kas palava ilma st. kõrgendatud temperatuuri või trenni tegemisega. Tegelikult see nii ei ole. Kui ma aastaid tagasi õppisin kosmeetikakoolis, puutusin ma kokku erinevate inimeste ja nende suure mure- liighigistamisega. Mul ei olnud suurt aimu, mis probleem see selline on.

Neli müüti ja viis tõde ainevahetusest + päevase lubatud kalorite arvu arvutamine

Mu ainevahetus on aeglane – see kulunud lause kummitab kogu aeg. Pole vahet, kas seisad puhvetijärjekorras, einestad kannatamatult juba otse ostukorvist või teed parasjagu trenni – ikka ja jälle jääd mõtlema selle väite üle, kirjutab ajakirja Hers 2010. aasta sügisnumber.

Kuidas fotol hea välja näha? Vol2 – Meiginipid

Foto: © Ohmygossip Couture/ Ingrid Roose Pilt on illustreeriv. Pildi modell: Breth Tootsi

Kõik me soovime fotodel näha välja võimalikult kenad. Siin toome teieni hulga meiginippe, mida järgides jääte piltidele kaunid ja säravad!