Neljapäev, aprill 25, 2024

Monthly Archives: juuni 2014

Mängi lastega lavastusmänge ning pea filosoofilisi arutelusid

Tänapäeva kiires ja üha rahutumas maailmas ei pane me tihti tähele seda, kes on meie kõrval, meiega koos, millised on meie tunded ja vajadused. Ka igapäevases kasvatustöös tuleb ette olukordi, kus lapsed on ükskõiksed ja hoolimatud. Tuleb teha kõik selleks, et lastes olemasolev headus saaks täiskasvanutelt tuge ja nad kä ituksid teiste suhtes hoolivalt. Üheks võimaluseks on kindlasti filosoofiline arutelu ja lavastusmängude mängimine lasteaias.

Venemaa hoiatas Moldovat Euroopa Liiduga integreerumise riskide eest

Venemaa hoiatas Moldovat riskide eest, mis võivad esile kerkida, kui Moldova Euroopa Liiduga integreerub, teatas Venemaa majandusarengu ministri asetäitja Aleksei Lihhatšov, vahendab Delfi.

Modellisaatevõitjad täna: Suurte lavade asemel hoopis koolis ja tööl

“Eesti tippmodell” alustab peagi kolmanda hooaja võtetega, ent mis on saanud neist, kes saates edukad või suisa võitjad, kel uhked lepingud sellega kaasnesid?

OECD hoiatab Eestit kasvava korruptsiooniohu eest

Eesti majanduse üha suurenev sõltuvus ekspordist suurendab ka välismaise korruptsiooni riski ning Eestil ei pruugi olla sellega toimetulekuks adekvaatset seadusandlust, hoiatab Majanduskoostöö ja Arengu Organisatsioon (OECD).

2014 FIFA World Cup: Neymar da Silva Santos Júnior viis Brasiilia MM-i avakohtumises võiduni

Brasiilia alistas jalgpalli maailmameistrivõistluste avamängus tulemusega 3:1 Horvaatia. Võitjate kangelaseks kerkis Sao Paulos Neymar da Silva Santos Júnior, kes võõrustajad kaotusseisust välja aitas, vahendab Delfi.