Laupäev, aprill 20, 2024

Monthly Archives: aprill 2014

Maybelline’i uus moesaadik on supermodell Jourdan Dunn

Maybelline’i uus saadik on supermodell Jourdan Dunn! „Mulle on suur au esindada nii ikoonilist brändi,“ ütleb Jourdan, kes on näidanud end Victoria’s Secreti show’del ning osalenud Burberry Beauty ja Yves Saint Laurent Touche Eclat kampaaniates, vahendab Mood.

Gisele Bündchen laulab H&Mi reklaamikampaanias

Gisele Bündchen näitab juba teist korda, et ta pole üksnes modell – Brasiilia kaunitar laulab H&Mi reklaamikampaanias Blondie 1979. aasta hitti Heart of Glass ning tantsib H&Mi selle suve bikiinides. Loo aitas salvestada Prantsuse house-muusika veteran Bob Sinclar, vahendab Mood.

Victoria’s Secreti pesushow kolib Londonisse

Victoria’s Secreti tänavune pesushow toimub Londonis! „Inglid“ Candice Swanepoel ja Adriana Lima ning brändi juht Ed Razek kinnitavad, et etendus toimub 2. detsembril Londoni Bond Streeti esinduspoes. „London on moemaailma keskpunkt,“ ütleb Lima, vahendab Mood.

Kreeka moedisainer Mary Katrantzou teeb Adidasele kollektsiooni

Londonis elav noor Kreekast pärit moedisainer Mary Katrantzou on löönud käed Adidasega. Spordibränd lubab pikaajalist koostööd, mille esimesi vilju saab näha juba novembris.

Roland Mouret ja Banana Republic

Alexander Wang ja H&M pole lähiajal ainus moemaailma kuum paar – Roland Mouret on löönud käed Banana Republicuga. Mouret disainib rõivaketile kleitidest, seelikutest, pükstest ja toppidest koosneva kollektsiooni, mis jõuab poodidesse augustis, vahendab Mood.