Reede, märts 29, 2024

Monthly Archives: juuli 2013

Cameron Diaz ostis Pour La Victorie aktsiaid ja soovib ettevõtte arengus kaasa lüüa

OHMYGOSSIP — Cameron Diaz’ i CV-s on uus amet: Pour La Victorie kunstiline juht. Näitlejatar ostis endale hiljaaegu aksessuaari- ja jalatsikompanii PLV Studio Inc aktsiaid ning ta kavatseb ettevõtte arengus tähtsat rolli mängima hakata, vahendab Mood.

Karmen Pedaru vallutab maailma

OHMYGOSSIP — 23-aastene Karmen Pedaru on Eesti supermodell, keda tänaseks teab terve ilumaailm. Pole tipp-brändi, mida Karmen reklaaminud pole. Nüüd on nooruke kaunitar lausa kahe Vogue kaanel korraga!

Prints William ja Kate Middleton panid pisipojale nime

OHMYGOSSIP — Kensingtoni palee teatas, et Cambridge’i hertsoginna Catherine’i ja hertsogi Williami poja nimeks saab George Alexander Louis. Beebit hakatakse tundma kui Tema kuninglik kõrgus, Cambridge’i prints George.

Michelle Williams lõi käed Louis Vuittoniga

OHMYGOSSIP — Michelle Williams on Louis Vuittoni uus nägu. Näitlejatar astub üles brändi 2013/14. aasta sügis-talve kampaanias. Wiliamsile on see esimene suurem moekoostöö. Ta on olnud ka Band of Outsidersi saadik, vahendab Mood.

Cambridge’i hertsoginna Catherine sünnitas pisipoja

Kate Middleton sünnitas pisipoja. Prints Williami kaasa viidi esmaspäeval Londonis asuvasse St. Mary haiglasse kohaliku aja järgi kella poole kuue paiku hommikul, kirjutab Daily Mail, vahendab Õhtuleht.