Reede, märts 29, 2024

Monthly Archives: jaanuar 2013

Registreeri ennast Moedepoo’le

OHMYGOSSIP — Taas on möödunud aasta, täis huvitavaid ja põnevust pakkuvaid moe- ja disainialaseid sündmusi. Seega aeg uueks Moedepooks küps. 15. jaanuaril algas registreerumine moeüritusele „Moedepoo 2013“ ning kestab 28.veebruarini.

Milliseid parfüüme kasutavad Eesti staarid?

Parfüüm räägib kandja kohta rohkem, kui esialgu arvata võiks ning Eesti kuulsad kaunitarid Ines Karu-Salo, Merlyn Uusküla, Helen Adamson ja Marika Korolev on meelsasti nõustunud kõmuajakirjandusega oma lõhnaeelistusi jagama.

Varvara seksuaalmõrv on aidanud teiste laste turvalisust parandada

Möödunud aastal sai Eesti kohtutes lahenduse 35 alaealise vastast rasket seksuaalkuritegu. Kuigi traagilise Varvara juhtumi puhul on asi kohtuni jõudmisest veel kaugel, on hukkunud lapse juhtumist olnud kasu teiste noorte turvalisuse tagamisel. 31% Eesti elanikest tunneb end pärast pimeda saabumist kodukandis ebaturvaliselt ja turvatunne langes 2012. aastal eelkõige Ida-Virumaal. Siseminister Ken-Marti Vaher ütleb, et tema usub, et märtsis Narvas toime pandud üheksa-aastase Varvara Ivanova mõrv mängib selles languses oma rolli, vahendab Õhtuleht.

Kolme kuu pärast asub Hollandis troonile kuningas Wilhelm IV

Hollandi kuninganna Beatrix teatas kolm päeva enne 75. sünnipäeva, et loovutab 30. aprillil trooni oma vanimale pojale prints Willem-Alexanderile, kellest saab kuningas Wilhelm IV, vahendab Õhtuleht.

Evelin Ilves tegi ettepaneku korraldada järgmine kokkade olümpia Eestis

OHMYGOSSIP — Evelin Ilves andis Prantsusmaal Lyonis kokkade olümpiamängudeks peetava konkursi Bocuse d’Or korraldajatele üle EAS-i kutse teha võistluse Euroopa voor 2018. aastal Eestis. Prantsusmaal Lyonis toimub täna Bocuse d’Or finaalvõistlus, millest võtavad osa 24 riigi esindajad, sealhulgas Eesti restorani Egoist kokk Heidy Pinnak.