Neljapäev, aprill 25, 2024

Monthly Archives: mai 2011

Ivari Padar käis ekskaasaga kontserdil

Vahetult enne vabariigi aastapäeva uuesti abiellunud europarlamendi saadik Ivari Padar lendas Brüsselist läinud reedel Tallinna, et veeta õhtu koos oma eelmise abikaasa, sotsiaalpedagoogist Külliga Salme kultuurikeskuses, kirjutab ajakiri Naised.

Liisi Eesmaa: Ma pole veel näinud inimest, keda ilusad suled poleks õnnelikumaks teinud

Moelooja Liisi Eesmaa tunnistab, et kunagi nooruses ta häbenes oma keha, tähnikesi, heledat nahka ja pimesoolearmi, kuid tänaseks on sellest kõigest saanud kallis osa temast endast.

Evelin Ilves ostab ainult eestimaist kala

“Meile on see erakordselt suur au, et presidendiproua Evelin Ilves on meie kaupluse klient,” ütleb Pärnu kaupluse Kalamajakas omanik Indrek Tekko, kelle arvates sai presidendiproua nende poest teada presidendilossi kokalt, kes samuti neilt kala tellib.

Kairit Tuhkanen: Koos elades tuleb välja inimese tegelik olek

“Minu jaoks on see normaalne, et vabad inimesed ilmuvad iga paari kuu tagant seltskonda uue inimesega, tunnistades, et see eelmine polnud õige. Ta polnud see, keda nad otsisid,” räägib saate “Peremees otsib perenaist” värske saatejuht Kairit Tuhkanen (31) ajakirjale Naised suhetest.

Uku Suviste pooldab klassikalist abielumudelit

Mullu Eesti seksikaima mehe tiitliga pärjatud laulja Uku Suviste (28) rääkis ajakirjale Naised, et pooldab ja soovib klassikalist abielumudelit, kuid pole veel selleni jõudnud.