Liisi Koiksonile (27) andis läinud aasta mitu olulist õppetundi: julgust avastada maailma üksinda, oskust öelda välja oma arvamus… On aeg abiratastest loobuda, leiab Liisi ajakirjale Eesti Naine oma elust kõneldes.

Ajakirja esikaaneloost saab teada, et kui poolteist aastat tagasi võis mööndustega öelda, et lauljatar elab Tartus, kus tal oli töö Heino Elleri nimelise muusikakooli õpetajana ja elukaaslane, trummar Tiit Kevad, siis nüüd on Liisi kolinud Tallinna ja üürib Pelgulinnas üksi korterit.

Praegune periood on Liisi Koiksoni sõnul väga vajalik iseseisvuse õppimise koha pealt, kuna ta on pikemalt üksi elanud vaid ühe aasta – kooli ajal ühikas. Ja enam ei tundu talle imelik mina üksi kinno või kohvikusse, samuti võib ta triikida voodilinu keset ööd või katsetada köögis uusi retsepte.

Kuid mida ootab Liisi mehelt, keda ta tulevikus enda kõrvale tahaks? Liisi vastab, et headust, otsusekindlust ning seda, et mees näeks teda enda kõrval, kuid jääks samas iseendaks. “Ma ei taha, et keegi ennast minu pärast muutma hakkaks.”