Eile avati Tartu Ülikooli Sihtasutuse juures konkurss Simon Levini nimelisele 3196 euro suurusele mälestusstipendiumile. Tegemist on ühe suurima igaaastase Eesti magistritaseme üliõpilastele suunatud stipendiumiga. Stipendiumi asutas 2008 aastal Advokaadibüroo Glikman & Partnerid.

Advokaadibüroo Glikman & Partnerid pani stipendiumi välja büroos praktiseerinud legendaarse advokaadi Simon S. Levini (3. november 1928 ?
2. jaanuar 2008) elutöö austamiseks ja lähtudes soovist jäädvustada järeltulevate põlvede õigusteadlaste jaoks oma eriala suure meistri nimi?,  ütles advokaadibüroo partner Mariana Hagström.

Simon S. Levin (pildil) oli juudi päritolu legendaarne Eesti advokaat. Ta lõpetas Tartu Ülikooli õigusteaduskonna 1947. aastal ja võeti Eesti Advokatuuri samal aastal. Simon Levinile kuulus advokaaditunnistus, mis kandis järjekorranumbrit 1 ja teda on autasustatud Valgetähe IV järgu ordeniga.

Glikman & Partnerid on Eesti juhtiv äriõigusele ja kohtuvaidlustele spetsialiseerunud advokaadibüroo. Advokaadibüroo Glikman & Partnerid kuulub Eesti, Läti ja Leedu juhtivaid advokaadibüroosid ühendavasse gruppi Baltic Legal Solutions (BLS). Grupis töötab ligi 100 juristi ja advokaati, kes nõustavad nii rahvusvahelisi kui kohalikke ettevõtteid kõigis Baltikumi äriõigust ja kohtuvaidlusi puudutavates küsimustes.

Lisainfot stipendiumi kohta leiate SIIT