Marilyn Jurman, kes on tuntud eelkõige näitlejana, kuid kirjutanud laule viimased 6 aastat erinevate koosseisude jaoks, annab ühe kontserdi 2. veebruaril algusega kell 18.00 Eesti Rahvusraamatukogu teatrisaalis (VAT Teater).

Jurman on lõpetanud TÜ Viljandi Kultuuriakadeemias näitlejana ja teinud kaasa muusikalides: “Võlur OZ”, “Nukitsamees”, “High School Musical”, VAT Teatri lavastuses “Tarbetud inimesed”. Hetkel mängib seriaalis “Kättemaksukontor” Sonja Sädet.

Kontserdil esitab Marilyn enamjaolt laule, mille sõnade ja viiside autor on ta ise. Laulude kaasautoreid on palju ja kõik nad on Jurmani sõbrad, kellega siis läbi aastate on koos esinetud nii mõnelgi laval või hoopis lõkkeõhtutel.

Seekordse kontsedi teeb eriliseks see, et lavale on appi palutud noored muusikud – Karl Kanter, Madis Muul, Siim Usin ja Peep Kallas. Karl Kanteriga koos on kirjutatud ka Eesti Laulu poolfinaalis osalev lugu “Veel On Aega”. Koos nendega antakse lugudele teine kõla ja värv, kui võib-olla Jurmani laule enne kuulnud inimesed on harjunud.

Piletid müügil Piletilevi ja Piletimaailma müügipunktides ning Rahvusraamatukogu infoletis.

Kuula lugu “Veel On Aega” SIIT