Kulturist Ott Kiivikast (33) ja fitnessist Natalia Nazarenko-Kiivikast (32) seob lisaks armastusele suur huvi spordi vastu. Neil on kolmeaastane tütar Emilia.

Ilmselt teadsite teineteist juba enne esimest kohtumist?
NATALIA: Olime küll võistelnud Moskvas samal võistlusel, kuid kuna seal oli palju kategooriaid, siis kõik võistlejad paraku meelde ei jäänud.
OTT: Meie taaskohtumine toimus kuu aega hiljem, 2004. aasta mai lõpus Leedus Druskininkais Mr. ja Ms. Balticumi nimelisel võistlusel. Abieluni läks sealt veel poolteist aastat. Abiellusime 2005. aasta 5. novembril.
NATALIA: Alguses oli see visiitabielu, sest ma ei saanud üle kolme kuu korraga Eestis viibida – mul polnud elamisluba. Sõitsin siis jälle tagasi Ukrainasse ja elasin järgmised kolm kuud seal. Hiljem, kui elamisloa sain, läks juba kergemaks.

Oli see armastus esimesest silmapilgust?

NATALIA: Ei julge väita, et see oli armastus esimesest silmapilgust, lihtsalt vastastikune sümpaatia, mis läks tasapisi üle armastuseks.
OTT: Kui võistlema minnakse, ei minda ju kosja. Lihtsalt asjade kokkulangemise tõttu kujunes tavapärasest võistlustel käigust suhe. Oleme mõlemad palju võistelnud ja tavaliselt sellist asja ei teki, kuid eks see oli saatus, et nii läks.

Loe edasi ajakirjast Eesti Naine