NordenBladet – Alanud on Muhu Kunstitalu residentde ja kunstiürituste registreerimine aastaks 2020. Eesti Kunstnike Liidu Muhu Kunstitalu residentuurivoor on avatud kuni 1.veebruarini 2020. Residentuuri tutvustuse ja online taotluste ankeedi leiate aadressilt – https://www.ai-res.org/opencall

Grupiürituste avaldusi Muhu Kunstitalusse ootame meiliaadressile tiiu.rebane@eaa.ee Avaldusi käsitleme jooksvalt, vastavalt laekumise kuupäevale. Soovitame ürituse toimumisajad broneerida enne 29.veebruari 2020.

MUHU Kunstitalu on Eesti Kunstnike Liidu juhitav rahvusvaheline kunstiresidentuur, avatud valdkondadevaheline loome- ja puhkekeskus.
Residentuurina toimib Kunstitalu kaasaegse kunsti kesksena, keskendub aktuaalsetele küsimustele kultuuris ning kunsti funktsioonidele ühiskonnas.
Residendid on oodatud vabalt kujundama oma loomingulist perioodi Muhus, Kunstitalu ei kohusta kunstnikke suhestuma presenteeriva ja kommunikeeruva tegevusega kuid soosib ja toetab aktiivselt Muhu saare avalikkusele suunatud aktiviteete ja ideid.

Kunstitalus on majutuskohti 20 + 3 lisavoodi võimalust.

Küsimuste korral palume pöörduda aadressile tiiu.rebane@eaa.ee